Тина Търнър разпръсна праха на сина си Крейг Реймънд Търнър над океана. Той се самоуби на 59 г. в дома си преди по-малко от месец.

Вижте снимки на семейството >>

Търнър публикува кадър в социалните мрежи, на която близки и приятели са се събрали на в Калифорния, за да отдадат последна почит на Крейг.

Към снимката Тина написа: "Моят най-тъжен момент като майка. В четвъртък, на 19 юли 2018 г., казах последно сбогом на сина ми Крейг Реймънд Търнър, разпръсквайки праха му в компанията на семейството и приятелите на калифорнийския бряг... Той бе на 59, когато почина трагично, но той винаги ще бъде моето бебче."

Най-големият син на Търнър бе открит мъртъв в дома си в началото на юли. Разследването установи, че Крейг се застрелял в главата.

Тина ражда Крейг едва 18-годишна. Баща му е саксофонистът Реймънд Хил. По-късно Тина се омъжва за Айк Търнър, който осиновява Крейг и му дава своята фамилия. Най-големият син на Тина е завършила колежа "Санта Моника" и е работил като брокер на недвижими имоти. Той не се е женил и няма деца.

Тина Търнър има четирима синове - Крейг, 57-годипният Рони, който е единственото дете на Тина от брака ѝ с Айк. След като се омъжва за него през 1962 г., тя осиновява и децата му от първия му брак - Айк-младши и Майкъл.