Лиза Мари Пресли е в болница след "пълен сърдечен арест", твърдят източници на TMZ.

Дъщерята на Краля на рока Елвис Пресли е била откарана по спешност в лечебно заведение, след като екип на спешна медицинска помощ се е отзовал на повикване в дома й. Източниците на изданието добавят, че още на място й е бит епинефрин и й е направен сърдечен масаж, за да й помогнат да си възвърне пулса.

TMZ обяви, че се е наложило парамедиците да я реанимират в четвъртък в къщата й в Калабасас, преди да отидат в болница. Те са успели да й върнат пулса, преди тя да бъде транспортирана.

Към момента не е ясно какво е състоянието й, но знаем, че е на лечение в болница, пише светското издание. Малко по-късно то добави, че майка й Присила е пристигнала в лечебното заведение, за да бъде до нея.

Лиза Мари - дъщеря на Елвис и Присила Пресли, се появи последно на наградите "Златен глобус" във вторник вечер в Бевърли Хилс. Тя и майка й присъстваха на събитието, за да видят как Остин Бътлър печели глобус за ролята си на краля на рокендрола във филма "Елвис".

54-годишната певица и текстописец има 3 живи деца, момичета. Четвъртото - синът й Бенджамин Сторм Пресли Кио, се самоуби на 27 години през юли 2020-а в Калабас, Калифорния. 

Лиза Мари се е омъжвала 4 пъти. Сред сърузите й бяха Майкъл Джаксън и Никълъс Кейдж, но няма деца от тях.

Тя притежаваше и управляваше изключително доходоносните Elvis Presley Enterprises до 2005 г., когато разпродаде целия бизнес. Лиза Мари Пресли все още е собственик на "Грейсленд" - прочутото имение на Елвис в Мемфис.