50-годишната певица води съдебен спор с бизнесмена, когото обвинява за изчезването на богатството си. Тя го съди за нарушаване на доверието, небрежност и конструктивна измама.

Вижте снимки >>

Лиса е имала активи на стойност 100 милиона долара, но сега трябва да разчита на последните си 14 000 долара. Тя има и огромен дълг по кредитни карти, за който твърди, че трябва да бъде покрит от Сийгъл.

Бившият служител на Лиса продал 85% от дяла ѝ в Елвис Пресли Ентърпрайзис.

Дъщерята на великия музикант имала и 500 000 долара дълг по кредитните си карти.

Певицата обвинява Сийгъл, че е поставил собствения си икономически интерес пред нейния, както и че той е закупил имение в Англия на стойност 9 милиона долара с нейни пари, което я поставило в тежка финансова ситуация.

Адвокатът на Сийгъл - Леон Гладстоун, коментира: "Ясно че, че Лиса Мари преминава през труден период и търси начин начин да обвини другите, вместо да поеме отговорност за действията си."

Той допълва, че през 2005 г., когато продават нейния дял в Елвис Пресли Ентърпрайсиз, с парита е покрит неин дълг от 20 милиона долара и ѝ остават от 40 милиона долара.

В изявлението се подчертава, че през следващите години Лиса Мари е успяла да похарчи по-голямата част от състоянието си.