Колкото и пъти Джордж и Амал Клуни да се появят в публичното пространство, толкова пъти буквално ни "заковават" с безупречния си стил и визия.

Вижте снимки >>

Когато заклетият ерген Джордж Клуни най-после се задоми, ревнивите почитателки от нежния пол, имаха истинска причина да ревнуват. И тя се казва Амал.

Адвокатката по човешки права нито веднъж досега не ни е разочаровала, когато се е появявала на червения килим, край къщата им на езерото Комо или на сериозните служебни ангажименти.

Няма как да не отбележим, че със съпруга ѝ винаги поддържат перфектен синхрон. Почти е невъзможно да видите Амал в перфектната вечерна визия, с която става най-обсъжданата дама на бляскаво събитие, а Джордж в този момент да се вихри по дънки.

Embed from Getty Images

Всъщност има един такъв случай, но мястото и поводът го позволяваха, а и вероятно звездната съпруга вероятно е решила да покаже колко бляскава може да бъде и на не чак толкова официално събитие. През 2015 година тя се появи в Ибиса, където основателите на текилата Casamigos - съпругът ѝ, Ранди Гербер и Майк Мелдмен, дадоха официален обяд в хотел Ушуая, в златиста асиметрична рокля, съчетана с клъч и черни лачени обувки, докато Джордж бе с дънки и свободна бяла риза. През 2017 г. партньорите продадоха компанията си за 1 милиард долара.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images