Според приятели на Том Брейди и Ирина Шейк, двамата явно не са могли да издържат дълго време далече един от друг и са решили да дадат втори шанс на отношенията си. И не само това. Според познатите им, те дори искали и да официализират връзката си, но засега никой от тях не предприемал първата стъпка.

Припомняме, че в средата на лятото стана ясно, че Том и Ирина се виждат, след като бяха заснети в колата на спортиста. Тогава папараците щракнаха как Брейди гали руския модел по лицето, докато тя го гледа влюбено, облегната на седалката до него.

Въпреки че се опитаха да държат връзката си далече от публичното пространство, те не успяха да се скрият от дебнещите ги фотографи. Така стана ясно и че влюбените са прекарали няколко дни в Англия, като бяха заснети на излизане от хотела, в който бяха отседнали.

Снимки на Ирина Шейк>>>

За съжаление, само няколко месеца след новината за връзката им, стана ясно, че Ирина и Том са решили, че трудно биха успели да продължат заедно, заради многобройните си ангажименти. Е, по всичко личи, че с днешна дата те все пак искат да намерят начин да възобновят отношенията си и да видят дали биха могли да имат сериозна и дълготрайна връзка.

"Том и Ирина отново започнаха да прекарват време заедно, но засега предпочитат отношенията имд а се развиват по-бавно. Те много се харесват и харсват да са във взаимната си компания, но на този етап е само в моментите, в които са свободни от ангажименти. Често говорят по телефона и това със сигурност ще даде шанс на връзката им, стига сами да го пожелаят", споделя техен приятел.