Том Круз се раздели с приятелката си Хейли и отново влезе в отбора на ергените. Въпреки че те вече не са заедно, на двамата ще им се наложи да продължат да се виждат, защото са звездите във филма "Мисията невъзможна 7".

Embed from Getty Images

Макар 59-годишният актьор и 39-годишната му екранна половинка да не потвърдиха официално отношенията си, още през миналата година редица чуждестранни медии писаха, че те са романтично обвързани. Тогава, малко след като се запознаха на снимачната площадка на шпионската продукция, пресата бе залята с техни общи снимки от различни събития, на които появиха заедно, включително тенис мач, част от турнира Уимбълдън.

Embed from Getty Images

Според източници на "The Sun" причината, поради която са решили да сложат край на отношенията си, е, че графикът на всеки един от тях прелива с ангажименти, предоставяйки им прекалено малко свободно време, в което да имат възможността да се видят. По думите на техни приближени именно заради това артистите са преценили, че ще бъде най-добре, ако бъдат просто приятели.

Откакто се разведе с бившата си съпруга Кейти Холмс през 2012 г., с която имат 15-годишна дъщеря на име Сури, досега Том не е признавал публично да е имал връзка с друга жена, макар на няколко пъти името му да бе спрягано с различни дами.

Преди да се врече във вярност на Кейти, той беше женен са Никол Кидман. След като се разделиха Том запази попечителството над двете деца, които те осиновиха.