Когато става въпрос за работата му, през годините Том Круз неведнъж е доказал, че е истински професионалист, чиято решителност не признава граници. Сега за пореден път холивудската знаменитост затвърждава този факт.

През месец февруари т.г. снимките по седмия филм от поредицата "Мисията невъзможна" бяха спрени заради пандемията от новия коронавирус, разпространяващ се по целия свят. По онова време екипът трябваше да пътува до Венеция, Италия, където да заснеме част от сцените на лентата, но тогава плановете им пропаднаха.

Вижте снимки на Том >>

Сега стана ясно, че звездата от франчайза по нищо не отстъпва на непоколебимостта на екранния си герой Итън Хънт, тъй като дори естеството на настоящата ситуация не е в състояние да го откаже от финализирането на проекта, очакващо се да започне в най-скоро време...

Нещо повече, британският вестник "Mirror" пише, че актьорът изгражда безопасно селище, в което да се настанят с екипа му, и доведат докрай снимките на седмата част от шпионската поредица. Според медията в момента 57-годишният Круз използва предоставена му локация в графство Оксфордшир, Англия, някога използвана от Кралските военновъздушни сили, където разполага множество луксозни каравани, в които групата да се изолира.

"Филмът вече се забави много, а по-всичко личи, че животът скоро няма да се върне към обичайния си ритъм. Ето защо продуцентите, заедно с Том, взеха това решение. Те ще се опитат да задвижат отново процеса, при това по възможно най-безопасния начин. В момента е изключително трудно човек да наеме стаи в хотелите, тъй като те са затворени за неопределен период. Предвид обстоятелствата, това бе най-добрата алтернатива. Сега някои от най-големите звезди ще живеят заедно в този шикозен къмпинг. Начинанието е скъпо, но Том винаги е правел нещата по-добре от всеки друг", издава източник на "Mirror".

Освен Круз, в най-скоро време се очаква там да пристигнат и колегите му Саймън Пег и Ребека Фъргюсън, както и най-новите попълнения към актьорския състав - британските звезди Никълъс Холт и Хейли Атуел.

Първоначално беше предвидено лентата да тръгне по всички киносалони през месец юли 2021 г., но сега премиерната дата е избутана за ноември догодина.

"Мисията невъзможна" се превърна в истински боксофис разбивач още с първия си филм, излязъл през 1996 г. Към момента франчайзът е донесъл на "Paramount Pictures" повече от 3.6 милиарда долара приходи, като са планирани още 2 части.