Коментари - Том Круз изгражда безопасно селище, за да завърши снимките на "Мисията невъзможна 7" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах трейлъра, дърт е якооо. Кели МакГилис е отказала участие... Томи, запази ни илюзията от Топ Гън.

Много младолик тоя бе! На колко години е и как изглежда.

....коментарите до тук - изключителен негативизъм ( самороден ), съчетан с безкрайна "тъпотия", простотия и несъстоятелност да се потърси или види нещо хубаво ( в каквато и форма )! Много тъжно ! .....дано това не е и начина по който общувате със хората близко до вас ...... започнете да се променяте, ......Прекрасен ден на всички (става дума за отнощението към нещата - не конкретно за филма)

зелено студио

В новата мисия невъзможна, Том ще се опитва да избяга от болестта на века и да не се превърне в ковидиот. Хора ще кашлят, кихат и дори хвърлят маските си по него. Няколко масивни негъра ще го опънат няколко пъти, за компенсация.(БелРед: Ние не искахме да са големи, мастити или негри, но Том настояваше) Най-накраят - лошият - китаец, роден в Русия с майка Афганистанец и баща венецуелец, ще стреля със КОВИД базука - докато Том изкачва собственото си лице в планината Ръшмор. Всичко ще бъде доста по-голямо от това на Тръмп.

ще вземе да закове някой образа и на Тръмпа в Ръшмор, ще видиш тогава

Всичко ще е електронен виртуален буламач. След 2-рата, най-много след 3-тата част на един сюжет нещата отиват в блатото. Примери - с лопата да ги ринеш. 7-ма част на тази боза няма да качи рейтинга до 5/10.