Тони Колет и съпругът й се разделят след 20 години брак, съобщава "People".

50-годишната актриса от "Stowaway" обяви раздялата си с 44-годишният Дейв Галафаси в Инстаграм в сряда, по-малко от седмица след завръщането си в платформата.

Embed from Getty Images

Колет сподели изявление от свое име и от това на съпруга си, което гласи: "Обявяваме с благодарност, че се развеждаме. Ние сме единодушни в нашето решение и се разделяме с уважение и грижа един към друг, които ще продължат във времето", сподели тя със снимка от цветя, които оформят надпис: "Мир и любов".

Съпрузите добавиха, че техните деца - 14-годишната дъщеря Сейдж Флорънс и 11-годишният син Арло Робърт, са техен приоритет. "Нашите деца са от първостепенно значение за нас и ние ще продължим да процъфтяваме като семейство, макар и в различна форма". 

Те също благодарят за "пространството и любовта, които ни предоставяте, докато се развиваме и преминаваме през този преход мирно". 

Изявлението на Колет се случва след като преди дни се появиха снимки на Галафаси и друга жена, целуващи се на плаж в Сидни, Австралия. "Daily Mail" публикува снимките, на които също се вижда как музикантът и жената седят заедно, държат се за ръце във водата и неистово се целуват. 

Галафаси е бил барабанист в различни групи, включително и в една с жена си, Тони Колет.