Тази събота (2 март) от 17:00 ч. по bTV Александра Сърчаджиева приема важен гост - той е законодателят на най-популярния музикален жанр в България и истински родоначалник на цяла звездна пееща фамилия - Тони Стораро.

В студиото на "Животът по действителен случай" най-голямата шуменска знаменитост ще сподели лични преживявания от дългите години на сцената. Ще разберем какъв дух цари в дома на семейство Стораро и как се сблъсква егото на толкова много звезди под един покрив. Ще чуем признания, за които никой не е предполагал, и ще надникнем от другата страна на лъскавия медиен образ на певеца.

В рубриката, която сбъдва и най-невероятните мечти - "Моето ново Аз", зрителите ще се запознаят с Гергана - борбена майка, която от много години води непрестанна битка със съдбата. Тя е решила да я изпита по най-трудния и жесток за един родител начин - чрез крехкото здраве на едното ѝ дете. След дълги години на лично пренебрегване, идва време дамата да се превърне в най-добрата версия на себе си, а лекарите от клиниките ще направят и невъзможното, за да възродят свежестта и вярата в живота на Гергана.

Източник: bTV Media Group

Тази седмица в класацията "Топ 10" ще видим десет невероятни истории с главни герои - много популярни български знаменитости. Филип Буков е подготвил компилация на тема "Най-неудобните ситуации, в които са изпадали звездите" и всички места от десета до първата шампионска позиция гарантират забавление и неочаквани преживелици. 

Източник: bTV Media Group

Не пропускайте "Животът по действителен случай" - тази събота (2 март) от 17:00 ч. по bTV!