Тази събота (16 септември) от 17:00 ч. по bTV токшоуто "Животът по действителен случай" отново ще отвори вратите към личния свят на любими популярни личности и ще разкрие необикновените човешки истории на обикновените хора.

И през новия сезон любимката на публиката - актрисата Александра Сърчаджиева, ще посреща звезди от музикалния, артистичния, спортния и обществения живот на България, които ще споделят най-личните си емоции и най-драматични моменти, ще допускат камерите в тайните кътчета на домовете си, ще запознават зрителите с най-близките си и няма да скрият нищо от професионалния си живот. Смразяващите лични истории, разказани лично от тях, ще продължат да доказват, че и най-бляскавите звезди имат своите слаби моменти и житейски падове. Първи гост на Александра Сърчаджиева тази събота е боксьорът Тервел Пулев, който ще бъде откровен за ударите на ринга и в живота.

Снимка: bTV

Всяка събота любителите на красивото и естетичното ще се потапят в магията на рубриката "Моето ново Аз". В нея продуцентът на продукцията - Радост Драганова - отново ще представя на зрителите обикновени хора с необикновени съдби. Освен приятелско рамо, утеха и разбиране, тези хора се нуждаят и от физическа трансформация, която да им даде увереност и сили да продължат живота си напред. От придобити белези и травми до вродени несъвършенства - всички те ще бъдат майсторски заличавани от големия екип от специалисти във всички области на естетичната и денталната медицина.

"Това е сегмент от предаването, с който съм много лично свързана, защото проследявам историите на много хора - има хиляди записали се. В повечето случаи това са хора, които са паднали, но са успели да се изправят, да превъзмогнат най-трудното и да продължат напред", сподели Радост Драганова в студиото на "Преди обед".

Снимка: bTV

Най-новото лице на "Животът по действителен случай" е любимият актьор на младото поколение Филип Буков. Тази събота той ще "поеме щафетата" от друго емблематично лице на телевизията - Иво Аръков, за да застане начело на култовата рубрика "Топ 10" - класация за известни хора и събития, подредени по принос и популярност във всевъзможни категории. В новия сезон Филип Буков ще бъде човекът, който ще представя десетте места с нетрадиционен поглед към света на известните, а в първия брой зрителите ще разберат кои са "10-те най-горещи VIP случки на лятото".