24-годишната манекенка Кремена Оташлийска, която дефилира и се снима за едни от най-големите световни брандове като Versace, Chanel, Max Mara, Balmain, е в очакване на второто си дете.

Вижте снимки >>

Това стана ясно от снимки от сватбата на дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков - Виолета. Председателката на федерацията по художествена гимнастика сподели нови кадри от сватбата на по-малката си дъщеря с любимия ѝ - футболиста Георги Коруджиев.

Креми, облечена в блестящ тоалет в компанията на майка си и други звездни гости, се движи с танцувална походка по улиците на София, а под официалната рокля ясно се откроява заобленото ѝ коремче.

Креми вече има едно дете. Въпреки постоянните пътувания заради професионалните си ангажименти, Оташлийска прекарва всяка свободна минута в България, където живее и синът ѝ. Вероятно в момента манекенката е ограничила световните участия, за да може да прекара една спокойна бременност.

Преди време майка ѝ Юлия Мумджиева коментира пред Life.dir.bg, че дъщеря ѝ страни от българските медии и допълни, че Оташлийска е по-известна в Ню Йорк и в Париж, отколкото у нас.

Едно от последните модни участия на Креми е за рекламна кампания на Max Mara, заснета през април 2019 година. Преди това топмоделът е дефилирала за Versace по време на представянето на есенно-зимната колекция на марката през февруари.