Песен номер 6 от предстоящия албум на родните изпълнители Torino & Pashata е адаптация на известния хит на Giorgos Mazonakis - "To Gucci Forema". Сингълът е симбиоза от тежкарски бийт, остроумни рими и супер познато звучене. Това е първото международно сътрудничество на дуото, и то с един от най-познатите гръцки изпълнители по нашите ширини - Кирякос Джорджио.

В песента артистите умело си подават топката от български към гръцки и за пореден път показват приемствеността между балканските култури. Под заглавите "Gucci Forema" (Gucci рокля) се крият темите за любов, меркантилност, лъст, искреност и още много, оставени на интерпретацията на слушателя и зрителя.

"Не сте чували нещо такова от нас. Не знам дали и някога ще чуете отново. Този проект за нас с една дума е - дързък", каза Torino по повод премиерата. Pashata добавя: "Първи сингъл с чуждестранна звезда, първи снимки на видеоклип в толкова тежки условия (-10 градуса край язовир Доспат), първа промяна в общоприетото ни звучене - с толкова дързост на едно място вярваме, че поставяме началото на серия от балкански и европейски колаборации в нашето творчество."

Зад музиката и текста стоят оригиналния творец на произведението - популярния гръцки хитмейкър Foivos Tassopoulos, заедно с родния любимец Иван Тишев и самите Torino & Pashata. Видеото, снимано във впечатляваща кино стилистика, е дело на отново набиращия инерция в средите видеограф - Ники Котич.

Снимка: Ники Котич / MUZE Music