С маска като Фантомът на операта един от най-слушаните български изпълнители, TOTO H се пробва в артистично амплоа. Така се е дегизирал за новото си парче "Партизанка", чиято премиера е днес.

И този път половинката от дуото "СкандаУ" се разхожда по сърдечната струна на слушателите. Текстът, който по традиция е дело на самия Tото H, чопли в отворени рани на объркани любовни отношения.

Видеото е не по-малко "завързано". В него TOTO H сменя имиджа и слага стилен костюм, половината му лице е покрито с маската, но не на Камъка от "Маскирания певец", а на Фантомът на операта, а волята му е подчинена на красивата "партизанка" Ивомила Петкова, която е един от най-успешните български инфлуенсъри. Животът им е театър и те го играят на истинска сцена. Клипът е сниман в Културен дом "Искър" в София. 

Снимка: Орфей Мюзик

С "Партизанка" TОТО H продължава да разкрива другото си артистично лице, а именно да бъде прецизен преводач на човешката душа. Характерният му стил на писане и отличителните му вокали го утвърдиха като изключително успешен солов артист, след като армията от фенове вече обявиха групата му СкандаУ за "богове".

Снимка: Орфей Мюзик

Песните му за дни събират не стотици, а милиони слушания в дигиталните платформи. "Чужди усмивки", "Циганска сватба","Само ако бях" (feat. Marianoff), "Изкушение" (със Слави Трифонов и Ку-ку Бенд) са само част от заглавията на тези самостоятелни изяви на TOTO H, които оглавиха всички класации и звучаха във всеки клуб.