Актрисата Приянка Чопра и Певецът Ник Джонас размениха обети и на хиндуистка церемония, която е кулминацията на тридневната им сватба в индийски замък, в която имаше мач по крикет, боливудски песни, танци и фойерверки.

Вижте снимки >>

Сватбата на звездната двойка включваше много церемонии, като кулминацията бе основната сватбта. Всичко започва с хиндуистки ритуал-молитва, наречен пуджа, продължи с сангеет, мехенди и халди. Тъй като двойката е решила да запази личното си пространството първите снимки се появиха в събота в профила на Приянка в Инстаграм. По време на сангеет семействата на Джонас и Чопра са участвали в състезание по танци. Джо Джонас, Софи Търнър и Кевин Джонас са участвали са показали умения на дансинга.

В събота беше християнската церемония, на която младоженците носеха тоалети "Ралф Лорън". Звездите празнуват сватбата си в пищния индийски дворец Умаид Бхаван в Джодпур.

Снимка: Официален профил в Instagram

На снимките усмихнатите младоженци са заобиколени от близките си. На една от тях Приянка Чопра танцува в красива пъстра рокля от индийската модна къща "Абу Джани Сандип". Гостите са танцували на песни от боливудски филми, включително и някои от най-големите хитове на Приянка Чопра.

Дворецът Умаид Бхаван принадлежи на махараджата на Джодпур, предаде Ройтерс. Смята се, че това е шестата по големина частна резиденция в света. Част от нея е превърната в хотел. Градините на двореца са 105 декара. Нощувка в големия президентски апартамент може да струва над 500 000 рупии (7168 щатски долара).

Приянка Чопра, която изпълни главната роля в сериала "Куантико", е една от най-големите боливудски звезди. Тя беше избрана за Мис Свят през 2000 г. и след това засне повече от 50 филма в Индия. В САЩ участва в сериала "Куантико", както и във филмите "Хлапе като Джейк" и "Спасители на плажа". Сп. "Тайм" я нареди сред най-влиятелните хора в света през 2016 г., а сп. "Форбс" я включи в списъка на жените с най-много власт миналата година.

Ник Джонас стана известен първо в група с братята си през 2005 г., но от 2013 г. се изявява самостоятелно. Той е на 26 години, а Приянка Чопра - на 36.

Звездите се сгодиха в началото на лятото, след като се запознаха на парти за наградите "Оскар". Ник Джонас разказа пред сп. "Вог" как още след третата среща е казал на майка си, че ще се ожени за Приянка.