Благоевградската тризначка Любов Станчева, добила популярност от риалити формата "Биг Брадър", доведе за първи път бебето си в България.

Вижте снимки на Любов и Вики >>

Любов стана майка в началото на месец ноември миналата година. Тогава тя публикува снимка, на която се виждаше как е хванала малката ръчичка на своята дъщеря Виктория.

От няколко години тя и сестрите ѝ са се установили в Лондон, където всъщност се роди и малката Вики. Майката обаче реши да покаже на детето родния си дом и в края на миналия месец двете пристигнаха в България. Преди няколко дни тризначката пусна фотос от главната улица на Благоевград, на който държи в дъщеричката си на ръце. Още на следващия ден я разходи сред природата, бутайки количката ѝ до величествения мемориален кръст "Памет и вяра", издигащ се на хълм в местността Заева поляна над града.

Понеже родителите искат най-доброто за дъщеря си, желанието им е тя да отрасне в британската столица. Според тях там стандартът на живот и условията за отглеждане на деца са на по-високо ниво, отколкото тук.

Самата Любов се премести в Лондон през 2017 г., което е коствало доста усилия от страна на нейния партньор. Тогава тя се е съгласила да отиде при него с условието, че двете ѝ сестри - Вяра и Надежда, също ще тръгнат с нея.