17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много съм щастлива осмисли ми се целия ден. Урааааааааааа

ДИР защо ни занимавате с подобни небивалици. Колко било излязло на приятеля и т.н. Простотии се правят(извършват) на всяка минута, дори секунда.. Ами като е толкова прост да плати и разходите на всички, защо само на другите две близначки. Та ние всички имаме разходи. Необходимо ли е да знаем за всички подобни глупости???

горкия човечец как ли ги трае? Трее му дадат орден!

благодаря на Бог че тия емигрираха. Няма нужда техният матриял да се множи у нас

Какво означава тази дума "тризначка", защото я няма в речника?

Естествено, че няма такава дума. Просто в зората на т.нар. демокрация разни псевдо „журналистчета” започнаха да вкарват в употреба редица измислени думички и изрази, стадният рефлекс у повечето хора се задейства и лека-полека те започнаха да се използват масово ...Единствено правилни са близнаци/близначки, като следва да се уточни броят им-двама/две, трима/три и т.н. Етимологичното и смислово обяснение е, че думата идва от глагола „близня”, който означава „ раждам две или ПОВЕЧЕ рожби”, като може да се касае или за животно(бозайник) или за човек, т.е. жена. От това следва, че „думи” като тризнаци, четиризнаци са абсолютна безсмислица, създадени са изкуствено и са механичен сбор от числително и корен, нямащи никаква връзка с първоначалното „близня” и „близнак”!

Само да не научат детето да говори като тях.

Ех, "Еленово", "Еленово". Установили са се в Лондон били. Че те не могат да сметнат правилно колко 3+7, па английски ще ми учат. Да се спукаш от смях. Сигурно като останалите там си скъсват шортите от чистене на къщи, ама тук като се върнат - всички преуспели бизнесмени и бизнесдами. След това като си отидат так - пак същите мишки, наврене по 15 парчета в тристайна къща, само дебнещи промоцийките я в Теско, я в АСДА, че да е малко по-тъничко. Смешници...

Какво точно работи партньорът й в Лондон, че условията им са по-хубави, отколкото тук? Само човек, който не е стъпвал там, не знае, че жилищата са тесни, удобствата са съмнителни, кварталите с емигранти не са по-хубави от нашите спални квартали. Тия приказки ги оставете за старите си баби. Освен ако не се е оженила за милионер. Ама като знам какви грозници бяха и трите, надали.

Много точно описание за Лондон. В УК има страхотни места за живеене, но далеч от възможностите на икономическите имигранти. Трябват ти едни 60-70К преди данъци на семейство, за да можеш да си позволиш ипотека на прилична къща в нормално градче и да имаш стандарт на живот, който би обосновал напускането на Родината.

Всъщност е обратното. Живота извън лондон е много по евтин, несравнимо по евтин.

Голяма новина, няма що. Сбъднала й се голямата мечта да отиде в Лондон, но започва да я хваща носталгията. И с какво друго е известна тази велика тризначка любов?

Последното добро място за отглеждане на дете е Лондон.И защо не пишете истината за тази ,че забременя от един дъртак който даже и не иска да я види.

Това дете трябва да бъде конфискувано докато не са го увредили, ако разбира се няма генетични увреждания...

трябва ни една норвежка конвенция за такива случаи

Аман от простащини и простотии.

Мечтата на всички селяни - ф чужбината или на софия

Merci за безценната информация. Драги хора от ДИР.

не стига че са прости и нагли, ами са и грозни.

Повърнах малко, прощавайте...

На тези трите мозъка правеха един? Що годе читав....

хитрички са тия и бързо се ориентиран нищо че на блестят с интелигентност а са и много смешни в ефир и забавни по някакъв техен си особен начин

Ъъъъ... баси фасона извади тази.

Юнакът се е уредил с 3 еднакви кухи лейки, честито.

Не мисля, че се е уредил. Напротив - да храниш 3 жени си е набутване отвсякъде. И сметки ще им плаща, квартира ... абе .... вкарал си го е 3 ката. Сигурно е по-глупав от тях?!

Катя, кое от "3 еднакви кухи лейки" не разбра :)

Дир аре малко по-сериозно де

дека са ти пръстените ма?

Човека решил да заплоди и да се размножава с тая.

Има стара поговорка: Който има балдъза .... два Г...., но този трябва да е повече от смелчага, за да се съгласи да вземе и двете и сестри- атомни физички!

Тия трите са срам за човечеството

смелчак осмелил се да размножи олицетворението за тъпота.

Абе то хубу в Лондон ама май там ще почнат полека да чистят циганията.

Кметът на Лондон е циганин.

Ние пък си имаме цигански партии в парламента ни.

"... във британската столица...." - ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ КАК ПИШЕТЕ НЕГРАМОТНИЦИ!!!!!

Съвсем правилно е.

И кое му е правилното? За твое сведение, правилно се пише така: "Ф британската столица...", ама е недостижимо за граматическите ти знания...