Преди време стана известен факт, че тризначките Вяра, Надежда и Любов, които нашумяха с участието си в "Биг Брадър 3", са се преместили в Обединеното кралство и са се прекръстили на Faith, Hope и Love. Преди два дни една от тях - Надежда, се оплака във Facebook пост, че е била арестувана в Кингстън и търси съдействие от премиера на България.

Вижте снимки на тризначките >>

Публикуваме целия пост на Nadezhda Hope Stancheva без редакторска намеса:

"Към кого да се обърна живея в UK Кингстън полиция ме арестува и твърди че съм ги удряла . Нищо не разбирам помолих да се обадят на посолството но не ми помогнаха и аз отидох на крака в посолството на България но консула Николай Иванчев вървейки ни каза( ето ти това вестниче и се оправяй) Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов!"

От публикуваното не става ясно какъв точно е проблемът на Надежда, нито каква помощ точно очаква, но часове след него, тя пусна и друг пост, който гласи:

"Чувствам се празна и изгубена..."

Тризначките Вяра, Надежда и Любов са от Благоевград. Любов спечели голямата награда от риалити формата "Биг Брадър" през 2006 г. Трите сестри се появяваха на много светски събития след това, участваха и в следващо издание на шоуто, дори се снимаха за Playboy. След като заминаха за Обединеното кралство, за тях има по-оскъдна информация. Известно е, че Любов има момиченце на 11 месеца и все още е в майчинство, а сестрите ѝ в момента също не работят.