17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0

Боко веднага да пуска хеликоптера

Тези избиха рибата. А това ... нищо не разбирам... за английския език или за обвиненията. Голям майтам. Бойко, гледай мат'реала как те излага в Англия а ти при Кралицата щеше да ходиш.

Ноу мор Фейт, Лав енд Хоуп в Кингстън

Божеее в Кингстън ли живеят тези “ВИП” персони? Аз мислех че са в пакистанското гето.

"Чувствам се празна и изгубена..." КОЛКО Е ПРАВА ГОРКАТА!

Леле, ако пък им разгледате профилите във ФБ ще се видите в чудо....То бива неграмотност, то бива простотия , но при тях са неизчерпаеми и патологични.

Как са им профилите, да им видим бисерите? :)

Търси Faith, Hope, Love в Кингстън, все ще ги откриеш...

Да се обърне към ЮКейския Хелзинкски комитет! Отказали се от всичко българско у тях, а като опре яйцето до г..а и ... "ама име сме българки и трябва министър-председателя да се занимае с нас, щото сме "голяма" работа"! Я се оправяйте! (в какъвто искате смисъл го разбирайте) Ние тук си имаме други, много по-належащи проблеми.

Едната дори можела са пише.

спорно е ;)

Където и да отидете си оставете супер прости! Класа не се купува?! какво правите там като не раЗБИРАТЕ ЕЗИКА?!

Е кво па прави тая у белите квартали...

Чисти къщи

tonk11

Някой нещо разбра ли от писанието?

Тези са толкова прости, че не знам и като чистачки как са си намерили работа. И с тази логорея не се траят :)

Таман някой да ме нарече "тризнак" - ще го съдя за използване на несъществуващи и извратени понятия по отношение на личността ми. "Тризначка" - егати тъпотията.

А какви са - сестри клонинги?

Тези трите ...са основен електорат на ГЕРБ ..ГЕРБ да си ги спасяват .. А за ..Усещането и за Празнота ... ..да се разходи по улицата и проблемът и ще се реши бързо ..с този грим,начин на обличане и изражение...и почерпка може да изкарат..

Неграмотни селски пръчки.

ко станА, Бойко тръгнА ли?

Даже пратил самолет ха ха

Ама моля ви се нека си остане в затвора, там им е мястото и на трите и то от много отдавна. Тоя дето е прибрал Любов, та и дете и е направил да и бере гайлето.

Тя си е въобразила, че англия е като нейното село - понеже в селото си стана известна, е решила че и там може да се прави на интересна.

Никога не разбра че стана известна с простотията си.

Смятах, че вече сме се отървали от трите позорни петна, но... явно няма отърване.

Пък едната се прави на интелектуалка с тия очила....да ама не! И от колко време са там и да не разберат какво им говорят....Ами нищо чудно, нали са Триглава ламя.

След като заминаха за Обединеното кралство, за тях има по-оскъдна информация. - Имного добре си бяхме така. Какво сега пак ровите за "информация". Информацията представлява налично, използваемо знание. Кое във вашата "информация" е използваемо?

Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов!" КО ИСКАШ ДА КАЖЕШ????

То тя и сама не се разбира....така, че не се напъвай да схванеш авторовата мисъл :-)))

Сметам батман самолета да замине веднага!

Нищо друго да не бях чувала за тях (а за съжаление, съм, защото си развяваха гащите по телевизиите сума ти време), само фактът, че са си сменили имената, е достатъчен да разбере човек какви селяндурки са. Hope ли, Надежда ли, все едно- пак е дива селянка. Та тя две изречения не е могла да напише свързано. Да си стои у Англията по-добре, поне вече не плашат децата от телевизора.

бате Бойко, "3 в 1" имат нужда от твоята помощ в Англия, айде хващай правителствения самолет и заминавай да помагаш, барем с твоя мозък разбереш за какво става въпрос.....

И сега каво Бойко ще изпрати хеликоптер или Спартан и да си я приберем тази "инетелктуалка". Ама там да си седи и да копа ягоди. Аман от такива "звезди", Аман!

Нищо не рабрах. Но това е нормално. Едно време някой беше казал, че тези трите имат 1 мозък разделен на 3. За да разбереш за какво става дума, трябва и трите да говорят. Тук се вижда, че липсва 2/3 от информацията, другите две да кажат.

Както писах по-долу мозъка е само един и то костен!

Колко паунда струва четворка с вас?

След като са се преименовали, защо търсят българския премиер? Имат си британски.

Фрик шоу. Добре че са се преместили, иначе са постоянно у талавизора!

е нищо, остават ни още две

С тези патици.

Faith, Hope и Love хахааа тези счупиха тъпометъра

На тези трите ако им се сумира интелекта става колкото на една амеба :)

Ей,я да не обиждаш амебите бре.....Кво са ти направили,че ги сравняваш с тия 3те???

Триглавата ламя с един мозък! Мъка, мъкааааа! Това пише, както и говори - несвързано! Нищо не разбрах! Арестувано, пък ходи на крака в посолството??? Да звънне на Борис Джонсън, нали си е сменило името! Що дири Бойко!?!

Един мозък и то само костен!