Сръбската певица Светлана Ражнатович, известна на широката публика с артистичния си псевдоним Цеца, ще става баба за първи път. За радостната вест съобщи самата тя в официалната си страница в Инстаграм.

Преди броени часове изпълнителката на "Трепни" сподели снимка на сина си и годеницата му - Богдана Родич, разкривайки, че младата двойка очаква дете.

Вижте кадъра >>

"Щастлива съм, това е страхотна новина за семейството ни. Чакам с нетърпение... В началото, когато Велко ми каза, не можах да повярвам, но после емоциите ми бяха неудържими. В еуфория съм! Не мога да опиша усещането с думи. Сега ще се пазя и прегръщам повече снаха си, за да може новият член на семейството да дойде при нас в радост", казва тя пред сръбския вестник "Blic", използвайки същите думи и за публикацията си в социалната мрежа.

След Цеца, сестрата на Велко - Анастасия, също потвърди новината, публикувайки в своя профил история със снимка на брат си и половинката му, върху която е написала:

"Бъдещи майка и баща. Поздравления! Ще ставам леля!", гласи посланието, към което е добавила емотикони във формата на сърца и влюбени човечета.

Богдана е бременна във втория месец, пише изданието в западната ни съседка, посочвайки, че до този момент само най-близките им хора са знаели за бъдещия им наследник. Събитието донесло истинско щастие и на двете фамилии.

Цеца винаги е стояла плътно зад решенията на децата си, като ги е оставяла сами да избират партньорите си в живота, без да се меси в намеренията и плановете им. Неотдавна тя изказа мнението си за Родич, казвайки, че е привлекателна жена, но най-красивата ѝ част са нейната чиста душа и добро възпитание.