Цецо Елвиса и бендът му стартират турне с шоуто Viva Las Vegas. Златните български и световни хитове от 60-те и 70-те години ще звучат в Добрич на 28 август, Варна - 29 август, Шумен - 30 август, Бургас - 4 септември, и Пловдив на 28 септември.

"Каним ви на вълнуващо пътешествие назад във времето, когато мелодиите разказваха истории и вдъхновяваха цели поколения. Цецо Елвиса и бендът му ще припомнят легендарното време, когато рокендролът беше млад. Насладете се на едно уникално за България шоу, изпълнено с емоция, носталгия и незабравими евъргрийни. Чуйте най-любимите си песни от 60-те и 70-те години, които ще ви накарат да се забавлявате, да танцувате и да се усмихвате", казват от екипа на шоуто, цитирани от БТА.

Цецо Елвиса и неговите музиканти припомнят златните години на музиката с "Jailhouse Rock", "Love Me Tender", "Green Grass of Home", "Hey Jude" и много други, редом с българските хитове като "Блажени години" на Георги Минчев и "Джули", на Васил Найденов.

Цветелин Атанасов, познат с творческия си псевдоним Цецо Елвиса, е единственият българин, спечелил признание за най-добър двойник на Елвис в света на конкурс в Грейсланд, Тенеси , през 1993 година. Той е и почетен гражданин е на родното място на Елвис - Тупело, Мисисипи, и личен познат със цялото семейство на Краля на рока.

Дори 42-ят президент на САЩ - Бил Клинтън, лично му изпраща поздравителен адрес от Белия дом за това, че поддържа легендата за Елвис жива. През 2000 г. най-тиражният вестник във Флорида - Miami Herald, излиза с първа страница, чието заглавие гласи: "Българин поддържа легендата за Елвис жива".