Цвети Радойчева зарадва почитателите си в социалната мрежа със предизвикателни кадри, на които позира пред фотографския обектив по бански с огнен цвят. Певицата пусна свой кадри, на които позира край басейн. По всичко си личи, че тя държи на фигурата си се храни здравословно, придържайки се към суровата храна и ядки, присъстващи основно в менюто ѝ, както сама неведнъж е споделяла в свои интервюта, подчертавайки, че отдавна е изключила приема на сол.

Изпълнителката на "Вземи ми всичко" получи многобройни поздравления за визията си от своите последователи във виртуалното пространство, където много млади момичета често се допитват до нея за съвети, искайки да разберат начина, по който поддържа фигурата си, предвид факта, че е раждала. Припомняме, че брюнетката има дъщеричка, носеща името Ванеса, която тази година ще навърши 5 години.

Вижте снимки >>

В момента Цвети съчетава полезното с приятното, отдавайки се на почивка между ангажиментите, връщащи я обратно на музикалната сцена, след дългия период на застой заради пандемията. През всеки свободен миг, когато не е на участие пред публика, тя се радва на хубавото юлско време, припичайки се под слънчевите лъчи.

Междувременно обаче Радойчева подготвя нов проект, който се очаква да излезе през този септември. Единственото, което засега тя издава за него, е, че той ще бъде на английски език, а текстът му е написан от популярен роден изпълнител, чиято слава отдавна е напуснала пределите на нашата страна, достигайки Съединените американски щати.