Цвети Радойчева показа завидна фигура по бански

Изпълнителката на "Вземи ми всичко" съчетава полезното с приятното

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам коя е госпожата, но колкото и да гълта корема просто няма ген за фигура - не е дебела, но създава впечатление за широчина.

Много е яко на клипчето от инстата с душа каак бааавноо гуууубии раааавноовесииииеее и сее оопииитваааа данесепребие... :))) С тия пози на пръсти ще се пречукате бе, ееей, убавицииии! :)

Пишете само за загубеняци!

Браво, Цурка! Браво Радойчева! .... Само че моля някой да ми каже кое е Цурето и какво съм пропуснал, та да не го знам. Аз всички Цури, вкл. Ризотото, ги познавам лично, но съм деликатен и не казвам откъде и как.

Спряла приема на сол… биология и физиология слаб 2! Дано да не се гътне до някоя година…

Като си покаже и пущината пак да пишете....

Симпатична женица, става за ебане. Не изглежда да е нещо изключително, но има приятно излъчване. Успех в начинанията, каквито и да са.

Тъс няква роднина на Софка Маринова ще да е, нъле? За пръв път я виждам, надявам се и за последен.

Човек не може да се снима с такива пози, ако е наред с глАвата....

Говорят за човешки права, а накрая се гологъзят. по списанията.

Хубав глас! И в допълнение - хубава визия. Дано само в БГ да се намери и достатъчно цивилизована публика, която да оцени усилията!

Знам само една "Цвети", и не само аз - и това е Цвети Пиронкова!!! Другите парцалеси не ме ивтересуват. А, и още една се пънка да е "Цвети", с очилца, като бръмбарче, по телевизията.....

Правете разлика. рр: Емо, дръж фронта. Да сте живи и здрави!

Коя е тази? За първи път я чувам!

Платила си е за реклама.

Инфлуенсерка ще да е !

Като няма токчета да скрие късите крачета и дебеличките глезенчета, ще са напъва на пръсти да седи. Колко трябва да си побъркан та всяко нещо, което показваш да е театрална постановка с цел продажба?

PEYTSCH

Една позната ме попита подигравателно - „Хубавите, дълги крака ли ми правят секса приятен?“...И най изваяното женско тяло крие рифове и гафове всякакви...Житейски, интелектуални, здравословни ИТН (като смешната „партия“ на сценаристите...).

Аман от тъпи прости тутки...