Талантливата поп певица стана най-обсъждания участник в популярното кулинарно предаване "Черешката на тортата" през изминалата седмица, а причината за това бе прямотата, с която подходи, оценявайки представянето на своите колеги във формата. Въпреки че по десетобалната скала даваше на останалите участници предимно деветки, тя не спести честното си мнение и без притеснение изброи не само какво ѝ е харесало, но и какво - не, във всяка от вечерите, обосновавайки забележките си.

"Тук сме не да оценяваме личностни и професионални качества, а умението да се приготви вкусна храна, ето защо като човек с мнение, имам право да отсъдя според собственото си усещане и виждане!", каза изпълнителката на "Вземи ми всичко", която отказа да бъде лицемерна в преценката си, спестявайки критиката си.

Вижте снимки на Цвети >>

Само че думите ѝ не допаднаха на някои от зрителите, следящи шоуто, които скоро изразиха своето неодобрение към брюнетката във виртуалното пространство, където написаха негативни коментари по неин адрес. Това обаче по никакъв начин не попречи на доброто настроение на Радойчева, когато дойде нейният ред да влезе в ролята на домакин. Тя не само пя, докато готви, но прояви сарказъм към собствените си грешки, опитвайки се да покаже артистичните си качества и в кухнята, освен на музикалната сцена.

Най-интересният момент през нейната вечер настъпи, когато Цвети реши да направи лично откровение пред своите гости, признавайки им, че вече не е с бащата на своята 5-годишна дъщеричка Ванеса.

Снимка: Личен архив

Тя разкри, че двамата не живеят заедно, тъй като с времето нещата помежду им се променили, неспособни да се върнат назад. Поводът за раздялата не са типичните причини като изневяра или ревност, а това, че Цвети не се е чувствала подкрепяна и разбирана като жена. Певицата обясни, че след появата на своята наследница е изпаднала в тежка следродилна депресия, съпровождана от паник атаки и тревожни състояния, а бащата на детето ѝ се отнесъл с неразбиране, отказвайки да говори за важните неща във връзката им и възпитанието на детето им.

В изповедта си изпълнителката сподели, че с течение на годините срещала все по-голямо неуважение от негова страна, затова в крайна сметка решила да прекрати личните им взаимоотношения. Но този болезнен период отдавна се намира зад гърба ѝ, понеже тя активно се занимава с психотерапия, като в момента е изпълнена с повече енергия от всякога, защото смята, че щастието е въпрос на личен избор. Продължавайки напред с усмивка на лице, Цвети се надява да даде добър личен пример на Ванеса, показвайки ѝ, че човек може да преодолее всяко изпитание, изскочило на житейския му път, стига да не се предава, а да върви целеустремено напред.

Трудностите, през които е минала, по никакъв начин не повлияли на професионалното ѝ развитие, а като свидетелство за това може да се приеме факта, че съвсем наскоро излезе и най-новата ѝ авторска песен "Love in Sofia", която е по нейна музика, текстът е на Йордан Гергов, а аранжиментът на Росен Стоев. Режисьор на видеото към парчето е Радина Миленчева. Проектът е осъществен с подкрепата на Национален фонд "Култура".