Казват, че щастието притежава има лица, но за Никол Шерцингер неговият образ със сигурност носи чертите на Том Еванс. Доказателство за това твърдение са последните снимки появили се в личния Instagram профил на певицата, от които става ясно, че бившият ръгбист я е накарал да се почувства като най-специалната жена на земята, засвидетелствайки любовта си към нея по възможно най-значимия начин. На тях се вижда, че по време на разходка, отвела ги до брега на Тихия Океан в Хонолулу, откъдето всъщност е неговата половинка, някогашният спортист е паднал на едно коляно върху пясъка срещу нея, държейки в ръка синя велурена кутийка, чийто отворен капак разкрива проблясващия под лъчите на залязващото слънце пръстен, намиращ се във вътрешността ѝ.

Вижте снимки >>

По всичко личи, че въпреки романтичната атмосфера, изпълваща конкретния момент, изпълнителката на "Baby Love" не е подозирала за намерението на своя партньор да ѝ направи предложение за брак. За този факт сама по себе си говори нейната реакция, запечатана на първия кадър, на който тя спонтанно е покрила лице с длани от изненада, скривайки от обектива по-голямата част от широката си усмивка, дошла с осъзнаването на ситуацията. Въпреки това тя е казала "Да", както гласи посланието към публикацията, събрала към момента над половин милион харесвания, които продължават главоломно да растат, заедно благопожеланията към двойката, трупащи се в коментарите.

Интересен факт е, че големия въпрос шотландецът е отправил към хавайката едва ден, преди тя да навърши четиридесет и пет години. Изглежда, че той не е имал търпение да изчака нейният личен празник да настъпи, затова е решил да ѝ поднесе своя подарък предварително, когато тя най-малко го очаква. Така плажната ивица в родния ѝ град, се е оказала най-подходящото място, на което да разбере дали избраница му споделя неговото желание да прекарат заедно остатъка от животите си, обвързвайки ги в един.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Моето завинаги", пише Еванс, прехвърляйки в своя акаунт фотографиите от този на Шерцингер.

Никол и Том се запознаха на снимачната площадка на предаването "X Factor: Celebrity", в което тя бе част от журито, а той - от участниците. Слуховете за техния романс се появиха още преди шоуто да е достигнало до своя край. Макар в онзи период те многократно да отричаха чувствата си пред пресата, папараците неведнъж оспориха думите им с кадри, показващи ги как се срещат тайно на различни локации из Лондон, където по онова време се намираха. Постепенно увеличаващата се бройка на фотографиите накара влюбените да признаят публично отношенията си, като за целта те преминаха под ръка по червения килим на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус".

В свое по-късно Никол обясни, че последвалата пандемия ги е накарала да се сближат още повече. Тогава тя разкри, че през изолацията, наложена след разпространяването на заразата в световен мащаб, двамата са успели да изградят здрава основа за връзката си. На свой ред Том разкри, че всеки ден, който прекарва с брюнетката, излизала в миналото с Луис Хамилтън и Григор Димитров, е точно толкова прекрасен, колкото и първия.

Снимка: Официален профил в Instagram