Безспорно една от най-коментираните участнички в новия сезон на "Ергенът" е Шермин, която от 10-годишна живее в Израел.

По думите на силиконовата мадама, тя води доста различен начин на живот от конкурентките си в надпреварата и още от началото реши да ги впечатли, разкривайки истории от личния си живот.

Шермин обясни, че за разлика от останалите момичета, за които "звезди са звездите в България", тя комуникира с имена от световния шоубизнес. Сред тях е рапърът Тайга и известният уличен артист, DJ и любител на луксозния лайфстайл Алек Монополи.

По думите на силиконката с него дори отношенията преминали отвъд обикновеното познанство и дори за определен период от време били гаджета. За съжаление, техни общи кадри в нито един от профилите им няма.

От друга страна обаче в профила си в YouTube Алек има доста заснети влогове със съпругата си Алекса, с която дават достъп на публиката до личния им живот. Въпреки че според последните писания двамата с днешна дата да не са заедно, на този етап той не се е появявал официално с друга жена.  

Шермин сподели още, че е имала и връзка с мъж, който има частен самолет. Кадър, че се вози на такъв в действителност има в профила й в Инстаграм, но отново не става ясно кой е мъжът.