По някои изпълнители хората хвърлят цветя, а по други... телефони.

При Биби Рекса е второто. Наскоро, докато изнасяше концерт в Ню Йорк, певицата бе замерена с мобилно устройство в лицето.

В клип в Twitter, споделен на един от присъстващите тогава, се вижда ясно как докато тя пее, от публиката лети смартфон право към нея. След миг на шок номинираната за "Грами" вокалистка падна на колене с наведена глава, докато множество членове на екипа ѝ се притичаха на помощ. Видеото бе споделено от редица посетители на концерта в Голямата ябълка през уикенда. Докато медиците й помагаха, завеждайки я бекстейдж, тя помаха на публиката.

Редица фенове на Рекса се включиха в Туитър, за да изразят мнението си за безсмисленото нападение срещу поп звездата.

"Някой хвърли ***** телефон по Биби. Кой би направил това?", "Всички се забавлявахме, включително и Биби, защо се случи така?", "Биби буквално е един от най-милите и безпроблемни хора в музикалната индустрия, тя не заслужава това... някои от вас наистина трябва да я оставят на мира", бяха коментарите в социалната мрежа.

Освен това в мрежата се появи и информация, че майка й е разкрила че е трябвало да й се правят три шева, след инцидента, пише "Daily Mail". 

Не е ясно дали и колко дълго злополуката и последвалата контузия ще възпрепятстват изпълнителката по време на турнето ѝ. Тя има четири предстоящи концертни дати, насрочени за следващата седмица.