Казват, че независимо колко време минава, хората просто не се променят - твърдение, което и Ран Босилек представя в приказката си "Вълкът си остава вълк". Именно от този разказ води началото си сентенцията, че вълкът козината си мени, но нрава - не. Истинността на думите е доказвана многократно до днес, но макар с годините човек да запазва характера и природата си, това далеч не означава, че предпочитанията му остават същите.

Вижте снимки >>

Точно в това се убеди Григор Димитров, потърсил мнението на бившата си половинка, относно шортите, които носеше на демонстративния турнир по тенис Kooyong Classic в Мелбърн. Тогава рускинята седна на масата на телевизионните коментатори, за да обсъди играта на някогашния си любим. Присъствието ѝ обаче не остана незабелязано и бързо привлече вниманието на първата ни ракета.

"Той не спира да ме гледа. Можете ли да му кажете да престане?", попита Маша.

Но вместо Димитров да извърне очи, той реши направо да отиде при нея. Видео кадри показват дават на спортиста чифт слушалки с микрофон, за да може да се включи в разговора.

Тогава Шарапова отправи въпрос на българина какви са жълтите шорти, с които е излязъл на корта.

"Харесват ти, а?", отвърна ѝ той.

"Не съвсем", беше нейният отговор.

"Сериозно?", озадачи се Гришо.

"Да, изобщо не ми допадат", каза директно тя.

"Мислех, че ме харесваш в жълто, но всичко е наред. Хората се променят, разбирам", завърши той и докато носителката на 5 титли от "Големият шлем" се смееше, Григор се върна обратно към играта.

Мария и Григор бяха заедно в периода 2013 - 2015 г., но сега показаха, че все още са добри приятели, въпреки края на своя романс.