И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение "Ергенът" продължава с два нови вълнуващи епизода. В сряда вечер (12 април) от 21:00 ч. поредното групово предизвикателство ще бъде изненада както за момичетата, така и за самия Евгени. Пет от дамите, избрани предварително от виртуоза, ще имат свои лични аватари в лицето на пет от останалите участнички, които ще трябва да предават думите им дословно в комуникацията им с Евгени и да изпълняват стриктно командите им, така че да се доближат максимално до първообраза.

"Куклите на конци", които ще се превъплътят в изцяло нови самоличности - на Мерилин Монро, Снежанка, Рапунцел, Жената котка и японска гейша, ще бъдат контролирани дистанционно от своите "кукловоди" със слушалка в ухото, а задачата на Евгени ще е да определи кое е най-доброто превъплъщение и да отгатне кое от момичетата стои от отсрещната страна. Коя чии конци ще дърпа, до какви последствия ще доведе "вживяването" в роля от страна на някои от дамите и каква ще е наградата за най-успешния тандем, предстои зрителите да видят в "Ергенът" по bTV.

По време на вечерния коктейл зрителите ще станат свидетели на едно от най-чувствените усамотения до този момент в градината на имението, където ще се разрази истинска буря от страст под дъжда. Елена, от своя страна, ще усети, че Евгени ѝ е обиден, тъй като не е оценила един от жестовете му, а това ще доведе до непредсказуем обрат във взаимоотношенията им. Какво ще накара редакторката да се усъмни, че не вълнува Евгени като жена, и по какъв начин Валерия ще се възползва от ситуацията, за да си върне вниманието на музиканта, ще стане ясно утре вечер от 21:00 ч. по bTV.

Егелна, Евгени Валерия

Снимка: bTV

Междувременно, за да отвърне на жеста на Евгени, че е защитил достойнството ѝ в конфликта ѝ с Елисавета, Пам ще сюрпризира харизматичния "ерген" със специално подготвена изненада. Предстои да станем свидетели и на повече от откровен разговор между Евгени и Елена, в който тя за пръв път ще даде воля на емоциите си и няма да сдържи сълзите си, провокирана от грешката, която е допуснала. Какво ще бъде решението на световноизвестния виртуоз по време на Церемонията на розата, в която за пореден път ще трябва да направи тежък избор - отговорът в "Ергенът" само по bTV.

Джия

Снимка: bTV

В четвъртък вечер (13 април) своята покана за романтична среща ще получи дама, за която изборът на Евгени ще е изненадващ и ще я екзалтира до краен предел. В същото време за останалите девойки имението на "Ергенът" ще се превърне в истински дворец, а те ще трябва да влязат в ролите на строги господарки и верни прислужници. Дали дамите ще приемат забавното предизвикателство с чувство за хумор, или зрителите ще станат свидетели на събития и емоции отвъд играта, предстои да стане ясно. Залогът на играта ще бъде определящ за вечерния коктейл, когато за най-мързеливата прислужница и най-мекушавата господарка ще последва наказание. Едно усамотение в градината, завършило със страстна целувка, пък ще стане повод за открита демонстрация на ревност и словесен сблъсък очи в очи. Ще има ли ново момиче, което ще влезе в "отбора на целунатите" и коя ще е поредната участничка, отпаднала от надпреварата - отговорите в "Ергенът" само по bTV.

Поли

Снимка: bTV