В "Ергенът" настъпва обрат в отношенията между Евгени и Елена

Имението на любовта ще се превърне в дворец със строги господарки и верни прислужници

Обратно в новината

Коментари - В "Ергенът" настъпва обрат в отношенията между Евгени и Елена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз си помислих, че и облякък роклята , а тя му е нахлузила панталона...

Елена е нахална, тънкокоса, късоврата, дебеловрата и широкоплещеста. Масивна искам да кажа. Като няма физическа привлекателност много ясно е, че се опитва да компенсира със събличане, перверзии, увереност и т.н.

Елена не ми харесва. Не ми харесва как говори, иска нещо да покаже, но се излага.

Са решавали коя ще спи със заловения мъж след дуели . Няма какво да чакаме тоя женчо да извади палката ами да си заформят мацките един як кютек и победителката да си го гушне.

Елена е страшно манипулативна.

Скоро нашарена простакеса. Явно имат нещо общо от преди с къдравия

И на мен ми се струва, че са в отношения отпреди това.

Такива татуси, едно време се виждаха само по мангалите. Те се шареха така. Сега всичко живо е нашарено, бетер Мехмюн и Мемет. Толкова ли им е акъла?

Не разбирам - смятате предаването за безинтересно, участниците за глупави, опростачвало ви...ами тогава защо го гледате? Че и четете стаии за формата, че и коментари пишете!

Мен ме допълва на спиритуилистично ниво, така че, дуалистичното ентити в мене се ъплифтва и резуректва (както би са изрязала Елена , мойта фаворитка) , затова го гледам.

Този вид предавания закопават поколения в държавата, опростачват и без това опростачената нация

Те всички реалитита са такива. Не случайно най-тежката и брутална (поне за мен) книга на Ст. Кинг не е за духове и вампири, а за едно реалити.

Накрая ще разберат, че маймуната Евгени е педал, жените проститутки, които си вдигат цената по телевизията и предаването ще свърши.

А ти си висок рус със сини очи интелигентен възпитан и хетеросексуален мъж успял в живота и нямаш абсолютно никакви комплекси. Разбирам

Едва ли е такъв. Добре изглеждащите и интелигентни мъже не са комплексирани тролове. Ако най-голямата “обида” в речника ти е да наречеш някой гей, то се знае за какъв комплексиран и прост галош става дума.

Това беше сарказъм на стероиди. Благодаря

Пуснете си на търсачката вицове за курва и педераст и глейте описание на ситуацията --- накрая някой манаф да вземе да наебе ергена и да се вземат

Какви глупости, даже отвратително. Направо да преименуват предаването на Плеймейт Шоу, за да се знае какъв продукт предлагат на зрителите

Препоръчва се

Бардак и романтика? Стига бе...

Валерия се държи като “магистралка”, курвенце от селска категория, ерГенчо е длъжен да я изоноди и изгони след това

Нещо не си добре, най възпитана и хубава това е Валерия

ЕрГенчо си губи времето с българските тъпи курвета, не стават за съпруги, прости са, без възпитание и маниери на стойностни жени.

Може и даси прав, но ти препоръчвам да посетиш осторова и южните щати особено Флорида и Калифорния и да си коригираш мнението за тотал шета жени.

Напълно подкрепям. Германките не са такива.

Значи че казваш че всички българки са курвета ами включи майка си сестра си баба си Щом толкова мразиш жените значи си гей

Време е ерГенчо да си свали гащите и да ги отпочне в харема, защото ще стане хлъзгав от пича мъзга

Елена, Михаела, Ивелина, Меган са стойностните жени, останалите са курвета, еднодневки. Най противна е Валерия, а Айлин е секс машина.

За Меган съм съгласен, но Елена специално...категорично НЕ. Хем е грозна, непривлекателна, хем и завистлива, което принципно винаги върви с това да си прост. Иначе цялото предаване е ясно че на Генчо от Подрия му е нужен някой лев и не го е еня за което й да е момиче, както и че тези кукумявки не са там за него, ми просто за привличане на внимание и глезене...

Михаела е Микаела. И да, хубава е, ама е тъпа, като антична брадва - едно изречение не може да сглоби, много е зле милото. А Валерия е много противно същество - глупава, грозна и нагла.

Валерия и Айлин не се се съблекли голи ама Елена го направи Гледал ли си визитката на Елена и тогава пиши каквото си искаш А пък ти си боклук

Истината,че Елена най отврат и Ирина също, да не говорим за Пам. Защо участват в тази конкуренция. Най хубавата е Валерия

бахти интересното пълна тъпотия

Бах я у простотията. Някакъв откровен педал се прави че ще избира от лезбийки.