След почти година на многобройни срещи, слухове и вътрешна информация може да се каже, че Джелена Хадид и Леонардо ди Каприо направиха обрат. Въпреки че двамата се наслаждават на времето, което прекарват заедно, източник сподели пред "Cosmopolitan", че те са доста лекомислени по отношение на поставянето на етикет на тяхната "връзка".

"В момента Лео и Джиджи имат отношения, но без сериозно обвързване", разкрива той пред изданието. "Пътуват толкова често, така че за тях е най-добре да поддържат връзката си отворена. Нито един от двамата не иска да се установи в момента."

През септември 2022-а моделът Хадид и ди Каприо бяха в началото на своето "опознаване". По това време източници коментираха пред "People", че: "Лео определено преследва Джиджи".

След няколко месеца срещи, през февруари 2023-а се появи новината, че двамата са се разделили. "Джиджи и Лео вече не се срещат", потвърди близък до двамата пред "Us Weekly".

"Нещата между тях се разпаднаха. Намират се в различни моменти от живота си и между тях просто не се получава."

По негови думи тогава, бившата на Зейн Малик се е била отдала на дъщеря си Кай, която е приоритет за нея. Противоположно на информацията, че Джиджи и Лео са поели по различни пътища, оттогава двойката е забелязвана заедно по различни поводи, включително на афтърпартита съответно за Оскарите в Лос Анджелис и Мет Гала в Ню Йорк.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images