Ванеса Брайънт определено преживя един от най-големите ужаси за всяка жена и майка - в един ден да загуби съпруга си - Коби Брайънт и дъщеря им Джиана, след като двамата загинаха в катастрофа с хеликоптер на 26 януари тази година.

И макар че целият свят скърби за баскетболната легенда и 13-годишната млада надежда, която трябваше да продължи пътя на Коби - неговата дъщеря - Джиана Мария, на света едва ли има човек, който да тъгува повече от Ванеса Брайънт. Както и другите три дъщери на семейството - Наталия на 17 години, Бианка - на 3 и Капри, която е една на 8 месеца.

Въпреки болката, Ванеса Брайънт е силна жена, която е успяла да се усмихне отново, позирайки заедно с трите си дъщери пред стена, красиво изрисуваната с образите на Коби и Джиана.

Преди часове съпругата на баскетболиста публикува в своя Инстаграм профил два кадъра, на които най-голямата ѝ дъщеря Наталия се е снимала пред тази рисунка, след което и самата Ванеса, Наталия, Бианка и Капри са позирали за снимка на фона на Коби и Джиана.

Вижте кадрите >>

Трогателно е и самото послание на Ванеса към тази снимка. Тя е цитирала текста на песента "Smile" на Нат Кинг Кол.

Коби и Ванеса се срещат за първи път, когато той е на 21 години, а тя само на 17. Те се запознават на снимачната площадка на музикален видеоклип, а по това време Ванеса е все още в гимназията, но искрата между тях пламва моментално. Коби не губи време и веднага започва да я ухажва. Първата им среща е на 28 ноември в Дисниленд. По това време Коби вече е изгряваща звезда в баскетбола и започва да изпраща огромни букети с рози в училището на Ванеса.