Както вече Life.dir.bg съобщи, бившият футболист Ваня Джаферович и съпругата му Жени са в Камбоджа, където той спечели първото място в Survivor през 2014 година.

Вижте снимки >>

Сега Джаферович сподели в социалните мрежи, че двамата са се оказали в много опасна ситуация в морето на първи август. Те си направили разходка с каяк, но изведнъж излязла буря. Ваня и Жени паднали във водата, но не можели да се качат обратно в каяка и животът им бил в голяма опасност. Ето какво разказа Джаферович:

"Днес с Жени решихме да вземем каяк под наем и да отидем до един малък остров отсреща, да се гмуркаме.

Тръгнахме ние, всичко е ок, но изведнъж времето почна да се разваля и вълните да стават по-големи. На половин път разстояние сме, след като една вълна ни обърна. Обърнах каяка обратно, но видяхме, че е спукан отдолу и че събира вода. Никакъв шанс да се качим и двамата. Опитахме се няколко пъти, влезнахме, но пак ни обърна.

Помислих си, че това беше и че ще ни помните, надявам се с добро. Щяхме да умрем на този остров, баси...

И тогава видяхме една рибарска лодка, която минаваше, почнахме да викаме. Те ни видяха, издърпаха ни в лодката и ни закараха до брега.

Сега пия биричка и пиша този статус, което е хубаво, за мен.. Няма да се качвам на каяк никога повече. Тази работа не е за нас, футболистите.

Винаги е по-хубаво да е... лекинко и без напрежение."