Ваня и Жени Джаферович на косъм от смъртта

Семейството претърпя инцидент, който застраши живота им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А вие, кои бяхте ?

Стига,бе!) Аз пък се спънах(

Тия да не са на абонамент в дира? Аман от безинтересната трътла жена му. Иначе Ваня е готин. Но всеки ден да четем за неща интересни само на тях, хич не е приятно.

Хора,ако не ви интересува, не четете и не коментираите...

Браво, приключенски туризъм, но кажи и две думи за хората с лодката докато си пиеш биричката.

Цитирам дир .Бг ; ПАДНАЛИ ВЪВ ВОДАТА НО НЕ МОЖЕЛИ ДА СЕ КАЧАТ ОБРАТНО В КАНУТО;Поредното доказателство ,че журналистите на Дир са неграмотни

"Баси" - богато изразно средство /като на футболист/.

Много са досадни и дразнещи.

ЗастраЖи...

ОХ БОЖЕ КОЛКО Е ВАЖНО ТОВА ЗА НАРОДА УРААААААААААА

Абе стига с тия бре. Тия да не са си платили за статии? Да не са новите собственици на дир? Само за тях пишете... ваня това, ваня онова е айде стига де...

Много са ми симпатични тези двамата, но да ви кажа ми омръзна дир бг да ме занимава всеки ден с тях. Дразни ме участието им във всички реалити предавания, стана им хоби да ходят във всяко предаване и да печелят пари. А от дир бг разбирам, за какво са им толкова много и нямат насита. Обръщам се към организаторите и продуцентите на реалити формати в бг, господа пуснете и някои по обикновени хора, нека спечели и някой човек от редиците на народа стига с тези уж, така наречени звезди. Първо беше само Ваня, сега и жена му започна всеки ден да ми дотяга по телевизията. Дразни ме това, че всеки ден тези двамата ме гледат от екрана, със какво са заслужили, да не са измислили самолета или компютъра, осъзнайте се хора това е отегчително и то много. Надявам се някой да ме чуе и по рядко да ги виждам на екран!

за малко да отърват форума от всекидневните им лиготий.

за малко да отърват форума от всекидневните им лиготий.

Тоя "лиготий" някакъв римски сенатор ли е?

"На половин път..........."

Тези защо трябва да са интересни ?

Да се чудиш,да се смееш ли,да плачеш ли....

Аман от тия. За центъра на Вселената ли се имат, че си плащат всеки ден да се пише за тях?

Тоя явно и за писач по форумите не става, БАСИ...освен, че не умее да кара каяк. Що не си рита топката и да не опитва неща, които не умее ? Впрочем, тоя къде е бил футболист, че нещо няма спомени от него? И що за име на мъж - Ваня! Явно мама и тати много са искали момиче, а то се пръкнало отроче с пишок. Или пък не, та са го кръстили така?

Защото е хърватин. Това си е нормално име там.

Мноо си тъп, Саше!

А бе суек,всекидневно храчиш тук по всеки и всичко(курни и комуноидите не закачаш),с това ли живееш,явно си някой гений или си просто един завършен селски идиот и комплексар.Дано се задавиш в злобата си някой ден!!!!

последните седмица-две ни заливат с публикации за тези хора, които аз дори не знам кои са? Може би да пуснете една обзорна статия за заслугите им към обществото, за да знаем защо трябва да им обръщаме внимание.

Кво, не я знам аз тази Ваня.Коя от двете е.Не бе, щото и Кончита бе с брада.Що за джендър-Ваня.

при руснаци и турци е нормално мъж да има женско първо име

Турчин с име Фатме, Айше или Шерифе няма, а и Руснак Маша не съм чувал.ДЕва и лигльовците в този форум.Има лекари които са корумпирани, но има , и то доста които всекидневно даряват или спасяват живот, ама те не са интересни.Интересни са Ваня с брадата.Интересни са кучкарите и Яката дупара.За тази част от това население поета е казал-Не народ, а мърша.

редакторчето, а не е ли бил човекът як нато каяк, но е срещнал бившият футбалер н'ванко кану. то бива неграмотност, но някои драскачи къртят миФки. приятен ден.

... бившия...

То от много чекнене така става.

Ма той и моя живот е бил застрашен по 3-4 пъти на ден миналия месец. "Падах" в морето цяла седмица, а даже нямах и каяк...

Той все още ли е футболист?

Счупен е тъпометъра КАТЕГОРИЧНО!

Много интересна новина. Радвам се, че са живи и здрави. А Валери Симеонов самоудави ли се?

"Застражи живота"...те този тъпизъм строши мивката

Излезли на разходка с каяк, паднали от него и не могли да се качат обратно на кануто...е добре, този дето ги пише тези нелепици тъп ли е или ни счита нас за тъпи?

Кото е паднал от каяк защо му е да се опитва да се качи обратно на кануто!?!? Човека добре си го е казал - каяк. Какво кану те гони?

А какво да кажем ние с гайдите...

ами вие само ще надувате гайдите а може и нещо друго

И аз за малко да умра оня ден... Една мълния падня ня 300-400 метра от мен... ако ме беше улучила сега нямаше да пиша този коментар и изобщо нямаше да ми пука кой как ме помни...