Един от най-разпознаваемите и успешни модели на марката бельо "Victoria's Secret" - Роми Стрийд, преди броени часове обяви в своята Инстаграм страница, че е бременна. Детето ще бъде първо за нея и дългогодишния ѝ партньор бизнес консултанта Лорънс ван Льовен, с когото са заедно още от тийнейджърските си години. Това наистина е радостна вест за двойката, тъй като от години блондинката се бори със синдрома на поликистозните яйчници и доскоро не бе сигурна дали някога ще успее да зачене, тъй като безплодието е част от признаците на заболяването.

Вижте снимки на Роми >>

"Ще имаме бебе! Преди 2 години бях диагностицирана със синдрома на поликистозните яйчници, след като в продължение на 7 години страдах от липса на менструален цикъл. Чувствах се наистина съкрушена, защото да създам семейство с Лорънс и да бъда майка са моите две най-големи мечти. Бях изплашена, понеже лекарите ми казаха, че ще бъде изключително трудно да забременея по естествен път", пише красавицата.

Роми и Лорънс

Снимка: Официален профил в Instagram

В поста си тя издава, че е решила подробно да проучи синдрома, за да открие причините за своето състояние. Така Роми установила, че тялото ѝ се намира под постоянен стрес.

"Животът ми бе изграден от постоянни пътувания, интензивни тренировки и чиста, но много ограничена храна... Смятам, че в определен момент просто съм достигнала своя лимит. Мисля, че теглото ми беше неподходящо за моето тяло, което не бе в състояние да издържи на натоварения ми график. Тогава, изследвайки начините за лечение, установих, че трябва да намаля интензитета на упражненията, които правя, да спра да се ограничавам в яденето и да си давам почивка, когато е необходимо. Отделно опитах някои натурални хранителни добавки и акупунктура", гласят думите ѝ.

Днес Роми не крие щастието си, че е преборила синдрома и от миналия ноември отново има менструация.

"Толкова се радвам, че скоро ще бъдем трима!", казва тя.

В края на публикацията си Стрийд отправя окуражаващо послание към всички жени, които имат проблеми със забременяването. Тя ги съветва да не спират да опитват, да вярват в себе си и да се отнасят добре към собственото си тяло.

"Не позволявайте на негативните мисли да ви държат в плен", завършва манекенката.

През ноември м.г., в интервю за Е!News, приятелят ѝ Лорънс намекна, че скоро може да поиска ръката на Роми.

"Имам план", бе единственото, което сподели бизнес консултантът.

"Нямам търпение! Разбира се, това няма да бъде съществена промяна, защото сме заедно от 10 години, но ще се радвам да ги отпразнуваме подобаващо", коментира изказването му самата Стрийд.