Въпреки лекарските прогнози, моделът на Victoria’s Secret - Роми Стрийд, е бременна

Преди 2 години манекенката е диагностицирана със синдрома на поликистозните яйчници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Татуирана с некув с пари отврат ане слаб безработен

Много готина двойка са. Гледам им редовно видеата в ютюб. Напълно естествени хора. Много се радвам за тях

нема начин! Каквито и да са били прогнозите преди това...

Този автор за втори или трети път представя тази болест като нещо по-страшно, отколкото е. Всеки път твърди, че води до задължително безплодие и гледам в коментарите, че много малко хора са хванали невярната информация. Моля, г-н автор, бъдете по-отговорен, а ако имате роднина с това заболяване, която твърди това, гледайте да я образовате, за да не пропусне и други диагнози, които явно има.

Сичкото ясно - от тоя вирус аотърване нема и почва с пролетни сърбежи.

Браво! Чудесна новина! Дано всичко мине добре! И мномичета, не издевателствайте върху телата си, защото има цена, която ще трябва да платите в един момент.

Ами като им дават за пример и модел за подражание анорексички, няма как да е иначе. Всяка жена с нормални извивки става обект на подигравки.

Иначе - да, гладуването води до спиране на менструалния цикъл, и вероятно фоликулите са се задържали в яйчниците, откъдето и този проблем... И аз съм минала през това навремето, като гладувах, за да съм "красива".

И аз съм със СПКЯ. Това нещо нама преборване. Има повлияване. И досега не са открити нито причините за поликистозата,нито пък лечение. Т.е. нова нещо е доживот и можеш само да потиснеш симптомите. Да ядеш здравословно и да тренираш редовно е жизнено необходимо. Колкото по-нормално тежиш и изглеждаш, толкова по-добре се повлиява.

спряла да яде само салфетки и почнала да се храни с храна ...чудо невиждано

Голяма симпатяга е ! Рядко виждам толкова естествено красива жена без тунинг с толкова очарователна усмивка! Красавица ! Да е жива и здрава и да забременее още много пъти щом за това мечтае !

Бах ма-а му. И ся ко ши прайм.

Да ходи да копа на полето за ягоди. Да и порастнат мустаци от зор и ще я ожаля. Тъпа тъпунгерка дето няма цикъл защото не знае да се храни не я жаля. Сами са си го избрали да се правят на по красиви от нормалните жени. Да си берат гайлето

Също като теб и аз знам, че никога не съм и няма да изглеждам като нея, но това не ме кара да бълвам змии и гущери. Вземете спрете с тая женска злоба, че се излагате!

Толкова ме вълнуват проблемите на тая колкото на кварталните котки. Добре че си намирате за глупости да пишете да падне някой лев

Защо ни занимавате с тия пълни глупости? Далеч по интересни неща има. Все ни е едно фръце манекенката какви лични проблеми има

Ми така е, като си играе гола с пи*ки.

От тия драконовски диети спира менструацията. Добре, че се е осъзнала навреме.

така е, но ходи обясни на кухата манакенка, че не е от поликистозата...

сега си разплетох чорапите;и какво чукнали, я и я,надули;нормално;абе оставете личният живот на хората.

Когато се размножават красивите и/или умните е добре за човечеството.

Какво става, когато посредствените бачкатори, които не са нито толкова умни, нито толкова красиви, спрат да се размножават? Кой ще пече леб, кой ще копае канавки, кой ще рине лайна?

Я да дойде в България . Пици салати свински вратни и нaгъзBане в тоалетната.Ще зачене за един месец.

Чини ми се дека не си от най-романтичните...

Красиви хора, дано имат повечко деца!

А ако са злобни? Защото върлува схващането че красивите са добри хора?

Може да са добри, може да са злобни. Но светът има нужда от красота. Трябва да има баланс в природата.

живи и здрави. Красиви деца ще имат. Хубава раса са, мъжете са високи, атлетични и светли. Не като нашите ниски, късокраки, грозновати тъмни балкански субекти.

Красотата е много относително нещо. През средновековието колкото е бил по-голям таза на една жена - толкова е била по-привлекателна и красива. Предполагам, че има връзка големината на таза с раждането на повече деца и затова...

Грозни сме били? Ами нали вие сте ни раждали бе. А пък се котираме навън доста добре.

Колкото повече опити, толкова по-голям шанс за успех въпреки поликистозните яйчници. А тук опитити определено са били доста!

И аз съм със СПКЯ и това не е било проблем за зачеването, имам две деца. За липса на цикъл 7 години със сигурност има и друга причина.

Именно- СПКЯ се характеризира с нередовна менструация, а не с пълната й липса. Липсата е от идиотските диети, нечовешките тренировки и много поднормено тегло на манекенките. Тази тъпа жена разбира от медицина колкото баба ми от нанотехнологии.

Вярвай ми , баба ти сигурно разбира много по-вече от нанотехнологии ;)

Много е красива

Значи ходенето без гащи водело до забременяване ... интересно

tonk11

Значи, успеха идва с работа. Сметай за толкоз години колко "работа" е паднала? Е ето, че е донесла успех.

Бог дава и Бог взима моето момиче. Години наред вървиш срещу природата с ненормален начин ан живот и подлагаш тялото си на огромен стрес с диети и кой знае какво, а после ревеш, че имаш проблеми. Но нали пуста лакомия за мангичи на всяка цена... И освен това в състоянието до което си докарала все още е много опасно за детето. Стискай палци, яж нормално и зарежи тези глупости с модата и дао всичко е наред да родиш нормално дете.Абе гъз глава затрива...

Няма жена, която поне веднъж в живота си да не е метала да бъде манекенка!

Парите и славата изискват своите жертви. Няма начин. Повечето манекенки нямат цикъл, защото гладуват и са кг под нормата. Красотата иска жертви.

тая беше казала, че не излиза с НЕмилионери милионерът е нацелил правилната дупка браво

Нещо бъркаш мадамата. Не е милионер, а обикновено момче. Тези двамата са големи сладури. Детска любов, първи един за друг и досега заедно. Изключение, но факт. Дано да все така....

Тоя е поредния капут а тая курва

При повече опити с подходящия човек, ... и Господ си знае работата. :)

tonk11

Ми да. Само да не излезе черно.

Ми ако се е пекла на плажа без крем против изгаряне...

Да перфектна фигура се поддържа с глад и тренировки. Същото се отнася и за елитните спортисти. Но на всичко му идва времето. Да са живи и здрави и да се радват на бебока.

Бъдете щастливи. Млади и хубави хора!

Ето още един пример как жаждата за пари, известност и внимание кара жените да вършат противоестествени на природата си неща. Всеки си пати от акъла!

Жените вършат и много други неща срещу природата (не се забременява,но е противоестествено и гнусно)

Аман от модерни глупости! Тя чакала 7 години да й дойде цикъла,пък после се излекувала само с добавки и акупунктура! Яд ме е на подобни изказвания, защото един куп момичета- почитателки с подобен проблем вместо сериозно да се заемат с доказани медицински способи на лечение, ще спрат да тренират и ще се надяват да мине само :( Ужасно.