Една от най-големите звезди на българската музикална сцена - Васил Найденов - ще седне на уютния диван за откровения в студиото на "Търси се...", за да отвори душата си, както никога досега, пред водещите Нели и Меги, тази събота, от 16:00 часа.

Въпреки големия успех през годините, Васко ще покаже, че и той е обикновен човек, като признае, че е дошъл за интервюто с трамвай номер 1. С гордост музикалната легенда ще извади своята карта за градски транспорт и ще сподели, че обожава срещите с хората - както на концерти и участия, така и в трамвая.

"Васко просто е много волтов, той може да те удари с неописуемата си енергия, докато пее", с много обич ще признае голямата Йорданка Христова. Тя ще предизвика Найденов да разкаже за своята фобия - страх от летене със самолет.

За трудните моменти, здравословните изпитания и страстта към диамантите ще разкаже най-близкото семейство до Васил - Марина Вълканова и Мустафа Карасали. А за увлечението на големия изпълнител към архитектурата ще разкрие неговият близък приятел архитект Ангел Ангелов.

Йорданка Христова е сред най-близките приятели на Васко

Снимка: bTV