Прекрасната Гал Гадот, позната най-вече с ролята си на принцеса Диана в лентата "Жената-чудо", публикува интересно видео в своята Инстаграм страница преди малко повече от седмица. В него тя разказа как случайно се е натъкнала на клип в мрежата, показващ италианец, който свири на тромпет песента на Джон Ленън "Imagine", излязъл на своята тераса.

Силното послание за сплотеност, струящо от кадрите, толкова въздействало на красивата актриса, завоювала короната на "Мис Израел" на 18-годишна възраст, че тя решила да го "предаде нататък" по свои начин.

Така се ражда идеята да покаже на последователите си в социалната мрежа как изпълнява емблематичното парче заедно с още цял куп звезди, всеки присъединил се със запис от своя дом.

"Няма значение кой си или от къде си, всички сме заедно в това и заедно ще го преодолеем", казва тя в публикацията си, преди да запее сингъла. С по една строфа след нея се включват Натали Портман, Зоуи Кравиц, Джейми Дорнан, Джими Фалън, Сиа и още редица знаменитости.

 

Очевидно инициативата на брюнетката страшно много се хареса на артистите у нас, защото те решиха да последват нейния пример и да изготвят своя версия на груповото изпълнение.

Начинанието поде Орлин Павлов.

Той предизвика Мария Илиева да продължи стиха.

Тя на драго сърце прие провокацията и от своя страна "прехвърли топката" в полето на Любо Киров, който пък я предаде на Владимир Ампов-Графа.

Съдията в музикалното тв риалити "Гласът на България" се присъедини към колегите си и на свой ред отбеляза Белослава, която в крайна сметка подкани певицата Прея, изгряла на сцената на българския "X Factor", да стори същото.

Изпълнителката на "Малките неща" все още не е записала своето видео, но вероятно съвсем скоро ще го направи. Предстои да видим кого ще предизвика тя.

Дотогава нека се насладим и на самия оригинал.