Вдовицата Кристъл Хефнър е по-искрена от всякога в дебютната си книга - "Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself."

Пред сп. "People" бившата плеймейтка, споделя: "Готова съм да разкажа историята си - включително и за десетте години, които прекарах в имението на "Playboy", в орбитата на един от най-могъщите, противоречиви и митични мъже в обществото."

Бившият еротичен модел се запознава с Хю Хефнър на парти в имението на "Playboy" през 2007 г., когато е само на 21 години. В мемоарите си Кристъл споделя за откраднатата ѝ младост, как е намерила отново път към себе си, и също така хвърля поглед "към последните дни на един от най-влиятелните мъже на XX в." Книгата й цели да разкаже историята на жена, преживяла достатъчно, за да може да говори от първо лице за това какво се крие зад бляскавия живот на еротичен модел. "Искам да отворя очите на момичета и жени, които израстват с убеждението, че стойността им се дължи на това как изглеждат", допълва тя пред "People". "Това е книгата, която ми се искаше да бях прочела, когато бях млада."

Кристъл разказва подробно как "животът ѝ се променил завинаги, когато посетила парти в прочутото имение", според описанието на книгата. След като е избрана за една от "приятелките на Хефнър", тя "пътува по света и посещава бляскави холивудски партита", но е "принудена да се конкурира с други жени за мястото си в силно йерархичната система".

Кристъл, която е с 60 години по-млада от покойния си съпруг, живее в имението на "Playboy" в продължение на десетилетие. Мемоарите й ще дадат на читателите "ясен поглед върху това как е протекло съжителстването й с Хефнър и как след него, тя се научава да се цени повече". Пред изданието блондинката казва също, че докато е била с Хю, той е диктувал всичко - включително и какъв точно нюанс лак за нокти да носи. А когато е бил в имението, обявявал комендантски час за вечеря (винаги в 18:00 ч.), след това задължително се гледали любимите му филми. Кристъл е силно решена да се открие пред света в друга светлина - коя е тя без "Playboy".