Венета Райкова има много причини да бъде горда със своя син Патрик. Преди няколко месеца 11-годишното момче издаде първата си книга, а сега е завършил училище с пълно отличие.

Райкова разкри също с пост в Инстаграм профила си, че по време на изолацията Патрик е живял с баща си и вече с всичко е оправя сам.

"Днес Патрик завърши 4 клас с пълно 6 (както и предишните години). Абсолютно самостоятелен тийнейджър. По време на извънредното положение 3 месеца живя с баща си и се справя с всичко сам. Гордея се с теб. Патрик!", гласи посланието на телевизионната водеща.

На снимката, която Венета е публикувала, двамата със сина ѝ явно са отишли да се почерпят по случай успешното завършване на училище на малкия герой.

Вижте кадъра >>

Райкова и бившият ѝ съпруг Тихомир са разведени от 2018 г., но двамата са запазили добрия тон в отношенията си и си поделят грижите за единствения им син Патрик. Семейството се събира по случай изпращането на Патрик на училище в началото на почти всяка учебна година, заедно бяха на представянето на книгата на момчето, а сега става ясно, че и цели три месеца Патрик е живял с баща си.

Снимка: Официален профил в Instagram