Коментари - Венета Райкова: Патрик живя 3 месеца с баща си и се справя с всичко сам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що ни занимавате с глупости!

Венера не е ли една селска пръчка от Люлин 3.

Бравооо на детето. То е космонавт.

Живял с баща си и се е справил с всичко сам? Значи и баща му го е изоставил. То затова толкова бързо е порастнал и е станал тийн. Венето-о-о, ако не беше от Поповските села...

Как пък веднъж не написахте статия ьа успехите на учителя Теодосий Теодосиев за да покажете неговото мнение, че до девети клас трябва да си прочел 1000 книги по 600 страници, а пишете за хора, които освен пари, нищо друго не ги интересува. Камо ли за такива, които пишат книги, без да са прочели минимума за елементарен морал, поведение и интелект.

Венета още не е разбрала, че тийнейджърите, са такива от тринадесетгодишна възраст, иначе е англопоклонничка, щом си е кръстила детето Патрик. То трябва и да четеш не само да пишеш клюкарски книги.

Хубаво семейство. Класическа снимка излъчваща обич и надежда. Оставете ги да се радват на живота си. Те друго не искат.

през ден П. и В. ай стига де

Май само за Венета и редакторите в дир 11-годишните са тийнейджъри :П Не ползвайте думи като не можете. И на 11 и книга написал - само така - шуробаджанащината е на 6!!!

Защо са му дали такова ЧУЖДО име на детето ??? Имаше накъв идиот, преди 20-25 години, си беше сменил името на Манчестър, заради името на тая футболна фирма... Да вземат да му сложат БЪЛГАРСКО име на детето, да знае че Бъгарин, а не някъв скитник, дошъл от чужбина.

На никой не му пука за тъпото ти синче, ако знаеше колко пишки си излапала за толко години не книга ами нямаше да смее да се покаже. Баща му е готин, майката пачавра от кариерата. Аман вече!

Виж гадостите които си написал и се виж след това в огледалото защото глупостите, които бълвате тук са отражение на вашата собствена изродена психика.

Кой е бащата..... Даже и тя не знае

да си много “умен”,да си кръстиш детето патрик

да си много “умен”,да си кръстиш детето патрикц

Гледал съм няколко филма дет детето има подобен поглед, и после стаа страшно.

дебилни много и тримата

На мама момченцето, беее. Ако беше си стояло при мама до пенсия, нямаше да се научи даже да пишка сам

Перушана.

Венче,какво ни интересува каква прави детето ти,докато ти свириш на някой?

Тоца номер 2- меркантилна и всичко у тях е най- най- най до девето коляно!

"11-годишното момче издаде първата си книга, а сега е завършил училище с пълно отличие" Завършил училище на 11 години? А бе кога ще научите българския бе драскачи? Момчето училището ли е завършили ли и е завършил 4 клас? А бе много сте зле бе хора! Вие имате ли завършено училище-4-клас?

Патрик..????? Венето ти католичка, живееща на запад ли си??? Или още преди да забременееш искаше децата ти да не живеят в България???? Венето, ти обичаш ли България??? Или е само временно, докато ти дава слава и кинти???!!! Уважаеми българи!!! Когато в западните богати държави започнат да си кръщават децата с български имена, тогава ще одобря и българи, кръщаващи децата си със западни имена!!! Ако толкова мразите родината си, та давате такива имена на децата си, то напуснете я моментално, никой няма да ви пречи!!!!!

Днеска нещо за еврото от кокаляне и внучката на глория не пишете.

Венетке купи на Патришко КОЛЕЛО.Детето има нужда от движение а не само от нагъване по ресторанти.

На 13 като стане ще е тийнейджър, Венето.

Тишовица с Патрик Тишов!

moket1

Последно живя 3 месеца с баща си или се справяше сам?

Баща му не става за чеп за зеле и се налагало детето само да се справя с всичко.

Ще трябва да почака 2 години преди да стане тийн.

При цивилизованите хора, това, сам да хвалиш себе си и близките си, се смята за връх на лошо възпитание и простащина!

"Днес Патрик завърши 4 клас с пълно 6 (както и предишните години). Абсолютно самостоятелен тийнейджър"! Или е почнал на 9 първи клас или вече е повтарял 2 пъти.... На мама генийчето! :)))

То се развива по-бързо и вече на 9-10 е тинейджър :D

Какъв гений!

ГОЛЯМ СМЕХ! ВЕНЕТО ДОБРЕ ЧЕ ИЗРЕВА ПУБЛИЧНО ЧЕ НИКОЙ НЕ ТИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ И СЕ НАБУТА ЗА ХОНОРАРИ ДА ТЪРСИШ МЪЖ... ТОЙ ПЪК ЧИСТО СЕКСУАЛНО ТЕ ХАРЕСА ЩОТО КАТО РАЗБРА КОЛКО СИ ИНТЕЛЕКТУАЛНА ТЕ ИЗОСТАВИ.... СЕГА НА КОГО ПРИЛИЧА ГЕНИЯ!?! НЕ МУ СЪЗДАВАЙ ТОЛКОВА САМОЧУВСТВИЕ ТОЙ Е ТОЛКОВА ПИСАТЕЛ КОЛКОТО И ТИ..... ЩЕ ГО ПАРАНОИЗИРАШ КАТО ТЕБЕ.....НЯМА НУЖДА ОБЩЕСТВОТО ОТ ТАКИВА ПЕРСОНИ....ОСТАВИ ГО ДА ТИЧА ДА СЕ БИЕ ДА СИ ХАБИ СИЛИТЕ ПО СТАДИОНИ...НЕ ГО ПРАВИ МЛАД СТАРЕЦ......НЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОСТО МУ ПЪЛНИШ ГЛАВАТА С ГЛУПОСТИ А И ХООРАТА ОТ ЛИЦЕМЕРИЕ НЕ ТИ КАЗВАТ ЧЕ ДЕТЕТО Е СРЕДНО СТАТИСТИЧЕСКО...ПО ИНТЕЛЕКТ...ПРОСТО ИМА БУТАЩА СЕ НА ВСЯКЪДЕ МАЙКА И ТЯ НЕ МНОГО УМНА ПРОСТО ХИТРА.....

Е ОМРЪЗНА МИ ДА ГО ГЛЕДАМ ТОВА ОБИКНОВЕННО ДЕТЕ СЕМПЛИЧКО И ДА МИ ГО ПРЕДСТАВЯТ КАТО ГЕНИИ.... НЕ Е .... ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ КАКВИ ДЕЦА ИМА В ПЛОВДИВСКАТА МАТЕМАТЕЧЕСКА ГИМНАЗИЯ.....ИСТИНСКИ ГЕНИИ НИТО МАЙКИТЕ НИТО БАЩИТЕ ПОЗНАВАТЕ.... ТЕ ПРОСТО СА СТОЙНОСТНИ ДЕЦА.... НЕ ПИШАТ КНИГИ А ПИШАТ С ГОЛЕМИ БУКВИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПО СВЕТА..... ТАЯ КУХА ЛЕЙКА ЗАЛА КАТО ВАРНЕНСКОТО ЕЗОРО ВСИЧКО В КАФЯВО С ТОВА ИНАЧЕ ПРОСТО СИМПАТИЧНО ДЕТЕ...... МНОГО НАГЛО .... А ЗА ОТЛИЧНИЯ УСПЕХ ЕЛАТЕ В СТОЛИПИНОВО ВСИЧКИ МИНАХА МАНГАЛЧЕТА С ШЕСТИЦИ..... И ТОЗИ ПАТРИК И ТОЙ ....

Венета роди Патрик!

Това не е ли една тъпа Поповска....... ка както е модерно сега да се наричат подобни дами.

Патрик е голям сладур ! Личи си, че е много добро, възпитано и умно дете ! Заслугата за това е на родителите му.

Венетке, хайде стига писа ма

Не съм чела книгата на Патрик. Какво значение има как се казва детето. То името не си е избирало, нито родителите. Всеки родител иска нак-доброто за детето си и без значение каква е Венета Райкова - със сигурно не съм чела за нея да е пияна и да хвърля яйца...., св геижи за детето си и се опитва, от снимките да го води на рвзлични места. Замислялили сте се, че това дете щом пише и може да чете. Би ли ви било приятно, вашвто дете да чете коментари за всс, писани от хора, които ви оценяват само по това, което виждат в интернет просттанството? Полпвината от вас не прекарват и 10 минути с децата си на ден и плюете една жена, която поне отделя внимание на детето си

Гледах детето в едно предаване. Изключително възпитано момче и с доста добра артикулация и пъргава мисъл. Някак естествено е писането да му се отдава. Останах с отлични впечатления.

Аман от вундеркинд Патрик. И майка с болни амбиции и мозък. Таткото да се беше постарал повече за облеклото си нали е татко на голям писател.

Венето, този кежуал на снимката върви за друго място- това е специален ден, ма! Така развлечени се ходи на полето или в обора!От къде изрови тия два номера по- големи зимни обуща...

Защо детето се казва Патрик? На майка си Патка! Хахахахаххахахаххаххахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахаха!!!!

понеже обича за лапа Патки

....eeeee.....т'ва беше мнооо грозно..

хахахаххахахаха

Значи е по-добре детето да живее с баща си,а не с комплексарката Венетка,от която слава богу Тихомир се е отървал.

ма много грозне този гений Пишо, бе!

Ами изпуснала се жената, че мъжете и във възпитанието на децата са по-добри. Явно не е чак толкоз еманципирана.

Проста жена не може да създаде умно дете!

Отдавна не е нужно да си умен, достатъчно е да си известен... Ооох, модерни времена!

да си спомни за Айнщайн. Може синът и да е най-умен в нейните майчини очи или в класа в който учи, но в България има толкова много класове с толкова много умни деца, че е безмислено да се хвали по този начин. Патрик, Патрик закъсъл си го моето момче с тази болезнено амбициозна майка.

Комплексите на една провинциалистка.

Всичко далече от морето е Провинция ;) Явно и ти си от комплексираните :))

Все по-рано започват да ги " представят на обществото". Децата имам в предвид. Дават ли си сметка за психиката им. Някои подобни на 17 вече лекуват наркотични зависимост.

Хубаво детенце, да й е живо и здраво! Разбирам, че като всяка майка си се гордее със синчето, но не му прави услуга, като го излага на медийно внимание. И не му прави услуга, защото самата тя не е най-любимата публична личност в родината, от което хлапето понася негативи. Изобщо такива опити за итъкване и изпъкване и отличаване, няма как да са позитив и в среда, съучениците и приятелите на детето. Изобщо социумът не обича различните - дали ще са сакати, очилати гарги, дебели или ... "голямата работа", просто стават обект на агресия от различно естество.

На 11 години и написал книга?

Имало човек в тази държава... не, в този свят, който не е чул за книгата на Патрикчо? Слаби хвалби и реклама, Венета, слабиии!

Така е Патрик Венетов Райков!Мама е била загоряла и три месеца на демони се е отдала!