Както всяка година, така и тази Венета Райкова отбелязва с пост в Инстаграм едно от най-важните събития в живота си, а именно - раждането на нейния син Патрик. Но на тази дата дългогодишната телевизионна водеща празнува и друг значим момент от своето битие - 5 години откакто подписва първия си договор за книга.

Вижте снимки на Венета Райкова >>

"За 5 години написах 8 бестселъра, ще напиша и още, казвам го, защото всеки ден ме питате кога ще излезе новата книга. А пиша книги, за да излекувам себе си, да изкарам демоните от себе си и да ги забравя!", споделя русокосата тв звезда.

Синът ѝ Патрик, който днес навършва 12 години върви по стъпките на майка си и е вече горд автор на две книги за "Джордж и вълшебните камъни". Патрик е син на Венета и бившия ѝ съпруг Тихомир и макар че двамата от години са разделени, Райкова не пропусна възможност да похвали бащинските качества на своя бивш любим.

Ето какво написа тя:

"ЧРД, Патрик! Каква прекрасна изненада му е подготвил баща му още в първите минути на 18 февруари - торта, балони! Най-прекрасният рожденик и най-прекрасният баща!"

Бившата водеща на "Горещо" и "Папараци" отдава голямо значение на зодиакалния знак, под който е роден синът ѝ, считайки че това е основната причина той да бъде "абсолютният шеф в семейството".