Венета Райкова, която е позната като тв водеща и писател, сподели нов трогателен пост в своя Инстаграм профил. Постът е посветен на сина ѝ Патрик, който вече е тръгнал по стъпките на известната си майка и скоро предстои издаването на първата му книга, а е само на 10 години.

Вижте снимки на Венета Райкова >>

Райкова е публикувала и снимка на момчето с известен илюстратор на книги, до която е написала:

"Завиждам благородно на Патрик! Започна работата по илюстрациите на книгата му с топ илюстратора Стоян!! От това, което чух да си говорят, вече знам, че на 18 февруари ще държим в ръцете си истинско бижу!"

Патрик явно се е запалил по писането от майка си. Той е единственото дете на Венета от брака ѝ с брадъра Тихомир Георгиев. Двойката се разведе наскоро, но поддържа приятелски отношения и винаги е заедно на семейни празници.Въпреки крехката си възраст, младежът вече е написал книга и дори е подписал договор с издателство. Преди повече от месец Венета Райкова сподели за това събитие отново с пост в социалната мрежа, който гласеше:

"Гордея се с теб, Патрик! Моето дете на 10 г. написа книга и подписа договор с издателство (...)!! Те ще издадат първата му книга "Джордж и вълшебните камъни" точно на рождения му ден - 18 февруари!".