"Well, I'd do anything

For my sweet sixteen..."

Навярно това са си припявали и родителите на Круз - Дейвид и Виктория Бекъм, когато са подготвяли партито за рождения ден на сина си, който навърши 16 през уикенда. Бившата певица от Spice Girls сподели няколко кадъра от купона, провел се в Маями, в своя Инстаграм профил. На един от тях Круз позира с баща си Дейвид и последователите на звездното семейство в социалната мрежа не могат да скрият изненадата си от това колко много Круз е заприличал на младия Бекъм.

Тортата на най-малкия син на известната двойка е също впечатляваща и тя е посветена на хобито на 16-годишния младеж - графитите. Триетажното сладко изкушение е напръскано със спрей в цветовете червено, жълто и синьо.

Снимка: Официален профил в Instagram

Графити дизайнът на тортата е вдъхновен от все по-големия интерес на младежа към правенето на графити - хоби, на което се е посветил, откакто семейството е в Маями, докато баща му работи там с футболния отбор Inter Miami.

Снимка: Официален профил в Instagram

През януари Виктория Бекъм и най-малкият ѝ син получиха урок по рисуване на графити от един от графити майсторите на Маями - Александър Миярес и резултатът от него е наистина впечатляващ.