Виктория Лазарова е едно изключително чаровно момиче на 21 години, което се нареди в топ 10 на най-красивите лица без грим в света. Тя бе една от над 60-те участнички от цял свят в конкурс, проведен в Тайланд.

Вижте снимки на Виктория Лазарова >>

В интервю за сутрешния блок на Нова Тв, Виктория разказа за това емоционално преживяване в своя живот.

Конкурсът в Тайланд е бил проведен при много строги мерки и задължителна 14-дневна карантина за всички модели.

21-годишната красавица от Пловдив е модел в една от най-известните български агенции и е студентка по "Бизнес икономика" в София. Преди два месеца взима квота, за да представи България на модния конкурс Мис "Гранд интернешънъл".

"Конкурсът е трият най-известен в света. Проведе се в Банкок, Тайланд. Бях избрана чрез онлайн кастинг. Това всъщност е първият конкурс, който се осъществява по време на пандемия", казва Лазарова.

Част от конкурса били няколко онлайн предизвикателства, в които участничките трябвало да се включат по време на 14-дневната карантина, прекарана в хотелските им стаи. В едно от тях - предизвикателството за премахване на грим, Виктория се справя по най-добрия възможен начин. При него било необходимо за около само 2 минути момичетата да премахнат грима си и да заснемат клип как се случва това. Победителката била определена от гласовете на зрители от цял свят. Виктория се класира на 9-то място и така става едно от 10-те най-красиви лица без грим в света.

"Това беше истинската победа за мен", споделя тя.

След изтичане на карантинния период, конкурсът се провежда в три кръга.

Дефиле с национални костюми.

Последван от кръг с бански костюми.

И с официални рокли.

Виктория не достига до финала на конкурса, но е много горда от участието си и най-вече от факта, че е представила България по един достоен начин.