Ана де Арма се преобрази в холивудската икона Мерилин Монро и показа нови кадри зад кулисите от предстоящия филм "Blonde".

Филмът е по бестселъра на Джойс Карол Оутс и е измислен разказ за живота на Мерилин, от детството й до смъртта й. Другите имена в актьорския състав са Боби Канавале, Ейдриън Броуди, Джулиан Никълсън, Ксавие Самуел и Евън Уилямс.

Преди броени часове Ана сподели нови снимки от филма, в който се въплъщава перфектно в звездата от "Джентълмените предпочитат блондинки". Една снимка показва как Ана пресъздава класическа сцена от филма. Тя носи прочутата ярко розова рокля и елегантни ръкавици, по дизайн на Уилям Травила.

Ана работела сериозно и с хореографка, която й показала как да копира идеално движенията на Мерилин, когато тя пее "Диамантите са най-добрите приятели на жената".

На друга снимка се вижда Ана да седи до прозореца с Боби Канавале, който играе бившия съпруг на Мерилин Джо ДиМаджио.

Първата снимка показа Ана, която перфектно пресъздава радостната усмивка на Норма Джийн, докато стои до Ейдриън, който е в ролята на драматурга Артър Милър. 

Ана похвали колегите си и всички от екипа: "Беше такъв подарък за мен да работя с актьори като Ейдриън и Боби в този красив проект. Нямам търпение всички да видят чудесната работа, която правят в във филма", споделя тя.

"Blonde" е предвиден да излезе на 23 септември по Netflix. Има възрастово ограничение заради сексуални сцени - 17 +.