Докато светът е обсебен от двойките знаменитости, много известни приятелства остават незабелязани. Независимо дали става дума за звезди от кариерата или за приятели от детинство, известни холивудски величия са намерили своя приятел в лицето на друга звезда.

Джейми Дорнан, Робърт Патинсън, Еди Редмейн и Андрю Гарфийлд

Актьорът Джейми Дорнан наскоро разкри, че е част от невероятно привлекателен отбор с трима свои колеги актьор. През 2009 г. той споделя апартамент в Лос Анджелис с Еди Редмейн, когато и двамата се опитват да пренесат кариерата си отвъд океана. По това време те също така прекарваха време с изгряващите британски актьори Робърт Патинсън и Андрю Гарфийлд. Дорнан казва, че "никога не са се конкурирали помежду си", въпреки че винаги са се стремели към едни и същи роли - т.е. "красив млад британец". Всъщност те дори си помагали един на друг да се подготвят за прослушванията и се съчувствали един на друг, когато не успеели да получат ролята.

Гарфийлд си спомня как са ходили , за да играят пинг-понг и да си поръчат по един коктейл, защото не можехме да си позволим повече и добавя: "И прекарвахме по шест-седем часа". Въпреки факта, че всички те достигат невероятни нива на успех и започват да се установяват, връзката, която са създали, е все така силна.

Пол Уокър и Вин Дизел

Приятелството на Вин Дизел и Пол Уокър е една такава емблематична (и трагична) дружба, която продължава да вълнува сърцата ни. Дъщерята на покойния актьор се омъжи през октомври 2022 г. и тъй като баща ѝ не можеше да бъде там, за да я отведе до олтара, се намеси неговият най-добър приятел и кръстник на Медоу.

Embed from Getty Images

Мартин Лорънс и Еди Мърфи

Еди Мърфи и Мартин Лорънс създадоха близка връзка в началото на кариерата си, като се снимаха заедно в няколко филма и останаха добри приятели през цялата си кариера. Още по-тясна връзка се създаде между семействата им, когато на 10 юли Джасмин Лорънс, най-голямото дете на Мартин, разкри, че се среща с първородния син на Еди, Ерик Мърфи, в публикация за рождения си ден в Instagram.

"Честит рожден ден, любов моя! Обичам те толкова много!!!", написа Джасмин.

Embed from Getty Images

Брад Пит и Джордж Клуни

Джордж Клуни за пореден път обяви приятелството си с Брад Пит в пародийно видео, с което промотира партньорството си с благотворителната организация Omaze. В него Клуни е съквартирант с човек, с когото се е запознал чрез Craigslist. Актьорите имат дългогодишно приятелство, което е белязоно с много шеги, но е очевидно, че споделят голяма любов един към друг.

Embed from Getty Images

Принц Хари и Орландо Блум

Принц Хари разказа за новото си приятелство с Орландо Блум в подкаста "Armchair Expert". Херцогът на Съсекс и актьорът от "Властелинът на пръстените" са съседи в Монтесито, Калифорния и са се сближили. Но Page Six съобщава, че звездите са имали предишна обща връзка в лицето на дизайнера Миша Нону и двамата са присъствали на сватбата на Нону през 2019 г.

Снимка: Getty Images

Барак Обама и Джо Байдън

Бившите президент и вицепрезидент на САЩ станаха обект на шеги, които се подиграваха с тяхната дружба в началото на 2017 г. Същата година Обама дори връчи на своя колега и добър приятел Президентския медал на свободата с отличие, след което Байдън се разлака заради голямата чест.

Embed from Getty Images