Всички знаем, че филмовите звезди живеят в разкош, което е един от големите плюсове на това да бъдеш признат актьор в Холивуд. Благодарение на своите високи хонорари, знаменитостите не са непознати за лукса, а домовете им изглеждат като излезли от някоя съвременна приказка.

Вижте снимки >>

Със сигурност жилището на Дженифър Лорънс , разположено в Ню Йорк, е именно такова. В момента невероятният пентхаус, който звездата от "Игрите на глада" си купи през 2016 г., отново се предлага на пазара за недвижими имоти от TopTenRealEstateDeals.com, защото актрисата иска да започне семейния живот със съпруга си Кук Марони на ново място.

Благодарение на желанието ѝ, нейните почитатели могат да надзърнат във впечатляващия ѝ дом, за който тя плати повече от 15 млн. долара преди 4 години. Сега обаче, след като не се намери купувач, готов да плати тази цена, тя смъкна стойността му на 12 млн. долара.

Мезонетът е разположен на последния трийсети етаж на сграда в Upper East Side на Голямата ябълка. Разполага с просторни и светли помещения с панорамна гледка към града, има три спални, пет бани, две открити тераси, гараж, склад, невероятна градина на покрива и... стая за прожекции. В самата сграда има фитнес зала, сауна, басейн и портиер.

Вижте в галерията ни снимки от красивия дом на Лорънс.