63-годишният екранен герой от екшън филми излиза с красавица, която е почти 40 години по-млада от него - с 24-годишната студентка в колежа "Санта Моника" Ема Крокдал, която е родена в Норвегия и се издържа като инструкторка по фитнес, пише в. "Daily Mail".

Папараци заснеха двойката по време на покупки в Лос Анджелис. Лундгрен и Крокдал бяха забелязани в спортно облекло. За романтичната звездна двойка се шушука, че са узаконили връзката си, след като по-рано бяха забелязани с венчални пръстени на ръцете.

Вижте снимки на двойката >>

Долф и Ема започнаха да се срещат през 2019 година след запознанство във фитнес залата. През месец януари 2020 година те потвърдиха своята връзка. През лятото актьорът намекна, че се е сгодил с любимата си. След което Лундгрен стана обект на много критики.

Интернет потребители не пропуснаха да изтъкнат плашещата прилика между родената в Норвегия Крокдал, която е фитнес инструкторка и една от дъщерите на актьора, предава БТА. Холивудският екранен идол има има един брак зад гърба си - с дидайнерката на бижута Анет Квиберг. Двамата се развеждат през 2011 г., но остават в добри отношения. Бившите съпрузи имат две дъщери - Ида Сигрид, родена през 1996 година и Грета Евелин, родена през 2001 г.  

Долф с дъщерите си - Ида Сигрид и Грета Евелин

В свое интервю преди време пред сп. "Muscle and Health World" актьорът се определи като истински късметлия, а посочената от него причина бе половинката му.

"Щастлив съм, че на тези години имам човек като Ема до себе си. Тя промени целия ми живот", сподели той.

Той допълни, че двамата се допълват чудесно, дори и по отношение на тренировките. 

"Тя прибави към упражненията ми специални тежести, а аз я уча на бокс. Чудесен тандем сме", разкрива той.