Убийствен външен вид, очарователна усмивка и страхотни шпагати... да, това може да е само великолепната дъщеря на Жан-Клод Ван Дам. Бианка Брий е вече на 30 години. Тя е единствената дъщеря на екшън героя, който има и двама сина. Бианка вече може да се похвали с успехи в спорта и в киното, с които определено кара баща си да се гордее.

Вижте снимки на Бианка >>

Бианка Брий (с рожденото име Варенберг) е наследила убийствения си външен вид и гъвкавост, и сякаш е взела най-доброто от двамата си родители.

Getty Images/Guliver Photos

Жан-Колд Ван Дам и съпругата му Гладис Португес

Въпреки нежната си и елегантна външност, тя е способна на наистина забележителни скокове, трикове и всякакви бойни предизвикателства.

Снимка: Официален профил в Instagram

Момичето казва в свои изяви пред медиите, че влечението си към спорта има още от дете, но не само към смесените бойни изкуства. Като малка тя дори не ги харесвала много, а предпочитала карането на кънки на лед.

Е, след години нещата се променят и Бианка тръгва по стъпките на звездния си баща, следвайки и неговия стил. Тя споделя, че двамата дори правят спаринги и често тренират заедно. Ван Дам е пример за Бианка, а тя е неговата голяма гордост.

Embed from Getty Images

"Искам да покажа на малките момичета, а и на момчетата, че можеш да бъдеш същевременно физически силна и женствена. Че можеш както да кръстосаш крака на масата за вечеря, така и да сриташ зад*ика на някого по много мил, женствен начин. Точно както баща ми представяше бойните изкуства на моето поколение. Искам да продължа неговото дело", казва прекрасната Бианка.

Embed from Getty Images

Жан-Клод Ван Дам и Бианка през 2012 г.

Тя върви по стъпките на баща си и влизайки в света на киното. През 2012 г. изпълнява главната роля във филма U.F.O.

Embed from Getty Images

Бианка на премиерата на U.F.O.

Вече е участвала в повече от 10 филма като актриса, продуцент, сценарист.